估唔到人強馬壯既loong 9都敵唔過一個姜濤

68 回覆
47 Like 3 Dislike
講高尚一定係你呢隻「我不是鏡粉」排第二,無人敢認第一啦
先係Post到扮中立,但實際就有一邊捧Viu,一邊踩TVB嘅前科
又拎無謂野打飛機
你條戇鳩真係好肉酸,我幾時有捧過Viu?cheap到開始老屈,不知幾耐冇睇過,你咁落力踩鏡唔通你係CCTVB啲員工定忠實粉絲呀?反正講就係啦
公道講,隊野都唔係TVB負責promotion
不如你問樂華點解唔推佢地上CNN仲好
鏡粉唔夠傻閪都唔會畀人呃啦
每次搵班人出嚟幫柒鏡搭雞棚,做宣傳呃傻閪
搵班導演、老屎忽演員出嚟講咩演技有驚喜、演技大爆發,之後就有班打手就讚柒鏡好戲
去台灣宣傳我的天堂城市就搵班傻閪定演員係台灣,之前影張一百幾十人嘅相,返香港嘅宣傳就變咗姜屍迫爆台灣,但實際係台灣就票房仆直,討論度極低
上美國節目,就無咩美國人討論,但就有打手話「紅唔過羅湖,但紅到去美國」

呢樣真,世界級韓團都上唔到CNN但紅不過羅湖既鏡狗上到
楷哥的確夠多人脈
直接啲答你
李氏家族對外做左咁多年生意,人脈資源的確好豐富
當我見到鏡狗連CNN都上到就知係背後用錢搞出黎既宣傳
啲口吻真係似足Facebook果班電視台廢老
正常人點會咁介意鏡狗點上NBA,CNN
當人地笑鏡狗畀錢先有得上就走出黎洗地,係人係鬼心照啦
好嬲好嬲
大撚把
最近劉俊謙紅到去台灣
雖然唔算主流果隻紅,但Tyson Yoshi係台灣都有些少市場
係睇,不過係睇你隻傻閪講咩就係
你條柒頭就係最鍾意踩TVB,但Viu D嘢就照單全收
2024年都過咗4個月啦,你隻傻閪仲搵TVB嚟做遮醜布,知唔知個柒字點寫?

「冰上火花」大結局收視 2.7
https://lih.kg/bEFPnJV
#12 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

《全民造星III》總決賽最高收視7.5點 網民口碑反應贏晒TVB
https://lih.kg/rOgzggX
#105 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

[ViuTV]如果ViuTV計劃再拍BL,你有咩提議?
https://lih.kg/2620053
上圖全部一個髮型
要睇鏡狗係外國紅唔紅,淨係睇Twitter followers數字已經夠
上左NBA,FOX,CNN咁耐,到依家先多左唔夠200個增長,而且99%都係香港人新followers
都唔明一個連大馬演唱會都開唔到既香港歌手可以憑咩拎呢啲課金宣傳黎打飛機

唔係諗住香港啲廣告商到2024年仲係咁好呃掛
最撚好笑係班打手有晒組織返嚟帶風向,係咁宣傳「紅唔過羅湖,但紅到去美國」
但個次你Quote晒data去駁班傻閪
班傻閪唔夠講就轉玩人身攻擊
諗起時代廣場個Spotify 廣告咁
搞咁耐先搵到幾個post真係辛苦晒,你最多咪話我踩CCTVB,但咁都叫捧viu真係搞笑,咁連登應該九成都係捧viu好心搵唔到就收皮啦係都要衝出嚟柒
你隻傻閪可以慳D啦
係咁踩TVB,再幫柒鏡係咁護航,又開Post畀晒建議Viu應該點拍戲,都仲諗住扮中立,扮睇唔過眼
好心你隻「我不是鏡粉」咪咁柒啦
笑撚死,證據確鑿仲死撐

家下好明顯柒過個係你件原形畢露嘅鏡狗

又可以block 一個PR acc
大把大陸藝人上過NBA IG

又捉到一隻「我不是鏡粉」
原來真係弱智傻閪,你quote嘅post我連讚viu一句都冇,跟住就可以引申到唔鍾意tvb就係viu fans,之後就一定係鏡粉,非一般人嘅思維,咁又係,傻鳩思維正常人又點會識,最好快啲block,我都唔想再見到傻鳩發癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞