估唔到人強馬壯既loong 9都敵唔過一個姜濤

68 回覆
47 Like 3 Dislike

估唔到人強馬壯既loong 9都敵唔過一個姜濤
仲搵D假想敵出嚟幫隻肥閪豬畜姜逼打飛機真係無必要
隻肥閪豬畜姜逼而家都係得班老眼昏花嘅姜嬸支持,出到香港都係Nothing

你走先
又繼續出呢D圖打飛機
公司拎少少錢嚟做Promotion,畀你班傻閪打飛機都真係咩都抵晒
傻閪,想請問呢件事之後多咗幾多外國Fans?
又喺到自欺欺人
佢取消係柒
但關姜濤咩事
咁撚勁
但馬拉場要取消
上到nba係因為佢哋係美國好紅

定係因為公司傾返嚟先
不如話佢驚左班小黃人
一大班大媽逼住哂
CCTVB咁有米點解唔幫燶拉上? 上唔到CNN,NBA起碼都要上CCTV或者RT TV啦
同你買廣告位一樣,有錢唔代表識買,識買又唔一定買到

其實你拉tvb嚟講做乜

我係問「上到nba係因為佢哋係美國好紅定係因為公司傾返嚟先

定你覺得佢哋真係喺美國好紅好多白鬼係comment session 尖叫緊?
好難理解咩?咁你自己答返,究竟佢哋真係喺美國好紅,定公司傾返嚟?如果係後者,點解CCTVB又唔幫佢傾?佢哋公司唔係CCTVB咩?傾唔到定點?
咁又唔係阿豬阿狗都傾到返嚟嘅
鏡狗係咪淨係識cctvbcctvb唔做=全世界都冇人做。cctvb成國際指標?
妖,其實你係咪戇鳩㗎?而家講緊燶拉呀?佢公司唔係CCTVB咩?唔通ATV呀?我咪問點解MIRROR公司可以傾到上CNN,點解CCTVB傾唔到囉,有幾難理解呀? 唔啱聽又話人鏡粉
依家係講緊個版面係紅返嚟定傾返嚟者

你證明到佢哋係美國好紅咪得 你就係證明唔到先要拉cctvb落水吖嘛 有邊次鏡狗講唔過人唔拉cctvb講,因為一定要攞cctvb墊底心靈先冇咁空虛,所以你鏡狗係自己暴露
你鍾意囉,唔夠人講就屈人鏡粉,咁你咪反鏡狗囉
講真我唔係特別鍾意MIRROR但都唔討厭,只係見到你哋啲酸葡萄言論真係好肉酸啫
「我不是鏡粉」真係幫柒鏡講好說話嘅指定用語嚟
不過做傻閪鏡粉咁失禮,畀朋友知真係會受盡恥笑
幾時會有燶鳩誕?
😂 有幾多個香港明星,離開香港或者大陸,係好出名?
其實咪同班傻鳩覺得唔一齊踩鏡就屈係鏡粉一樣,以為圍爐反鏡就好高尚一樣
因為鏡粉仲弱智過睇tvb嗰班藍絲
連藍絲都未蠢到見人上美國節目就話人紅到去美國
咁cctvb仲抌錢俾人托咩
但係鏡粉就唔同
你抌啲錢落去佢哋真係會信
即刻打晒飛機
咁呢嚿錢咪洗得過囉
而家D人就係笑鳩柒鏡,成日係香港以外嘅地方搭雞棚,但就係其他地方連泛起半點漣漪都做唔到
上CNN,無咩美國人討論,但個日就有唔少打手宣傳「紅唔過羅湖,但紅到去美國」
去台灣宣傳套我的天堂城市,搵一百個傻閪係台灣影張相,返香港就宣傳姜屍迫爆台灣,但實際係台灣無人受,票房仆直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞