高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(14)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
tnc 係寫有架喎,試下追下?
有冇ching share 吓spreadsheet?
計到成頭煙
HSBC premier話要100百萬資產
但我想問, 如果我放100萬, 申請完張卡先攞走D錢, 係咪會俾佢CUT卡
旅客日票
旅客日票個價錢本來就係劏人架啦,邊有人買
Yes
CITI prestige 係咪要硬食年費?

見到佢住酒店買3送1好似好正
但年費3600, 回唔到本
hktvmall ThePlace 計唔計超市,佢轉去另一個平台俾錢
係,年費必須畀
因為中左所以入帳日期唔中紅日,變左平日….佢補番紅日既狂賞分比我,但話下不為例…所以agoda好易中伏
唔止 agoda 架,好多網購都好易中伏
好似係全港唯一一張world elite 睇下用唔用得著
其實呢D禮賓服務有咩做到
只係聽人講可以幫手搵下開鎖佬
自膠

原來citic 都有wem
佢會唔會可以幫手買YOASOBI日本本土既演唱會飛?
手續費會唔會好貴
日本演唱會唔係隨便話買就買到
https://www.mastercard.com.hk/zh-hk/personal/find-card-products/world-elite-mastercard-credit.html

應該可以

World Elite Mastercard為您提供私人助理式的全天候禮遇服務。您需要尋找任何稀有項目或預訂心儀餐桌位置嗎?我們的禮賓服務隨時準備就緒。請致電旅遊卡背上的電話,聯繫禮賓服務單位。
唔知同world master 果個有咩分別 未用過
屌 見你咁講我都問下個CS
佢話要5月中先查到計唔計
應該係買唔到
其實誌左帳就check 到,tnc 有寫bocpay 既交易係計

我都有筆hktvmall 用bocpay, cs 一開始話我係實體店,我即係屌柒佢凌晨交易點撚樣實體店啊,叫佢再CHECK 真D, 之後死死地氣話一開始check 錯左,應該係計網購

根本中銀D CS 亂搞咁黎 亂鳩咁答,剩係識覆template野,完全係廢既,要拎住TNC 屌撚柒佢地先得架

至於入分果D, 你要再叫佢即刻申請去入返分比你,問佢在場有無supervisor, 之後係邊個負責。

係得中銀CS 令人咁撚勞氣
病貓一樣勞氣
話5月中係hea 鳩你啦,如果佢無計到,就即係根本佢計分條式寫錯左,唔改的話,永遠唔會有
病貓係複雜D, 同 hea D, 但計錯少D。
中銀係真係好離譜
華僑同東亞都有架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞