高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(14)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
京東俾班交稅撚玩到收皮

而網上4% 都唔玩, 直接收檔
真係多撚謝
網上4%今日嚟講真係唔算多
大額4% 得佢獨家
咁政府費用應該玩撚完
得返網上銀行繳費0.4%
得番狂賞
咁仲有雲閃既
仲有襯狂賞未完就打爆佢個繳費回贈啦
正苦賬單無得雲閃交呀老世
22開唔使
用11同12姐係霸王條款
追分駛唔駛俾單佢睇?
多數唔使,cs一睇就知計錯數
都無咩用啦
想問下BOC 網上銀行用信用卡交管理費,食唔食到10x 積分繳費活動?問過cs , 一個話得,一個話唔得,攪到頭都大埋😔

網上銀行繳費應該計
CS可能搞錯左就咁網上交管理費
我已經講到明係網上銀行繳費,咁都有唔同答案😰
知唔知大媽卡4月既rebate大約幾時出?
中銀?
現金回贈係下月下旬回
支付寶現金回贈係咪得番scsc
eminent都得

師兄真係得咩?
呢句係指5%唔包電子錢包,電子錢包無論簽乜都得1%
https://www.dbs.com.hk/personal-zh/cards/tnc/eminent-tnc-5percent-rebate2024.html

高達1%其他零售簽賬回贈

「其他零售簽賬」是指除以上指定簽賬類別外的其他合資格簽賬,包括電子錢包增值(如PayMe、微信支付及支付寶)及任何透過電子錢包(包括但不限於 PayMe、微信支付及支付寶)進行的指定簽賬類別簽賬。其他零售簽賬當中有關(a)以Apple Pay、Google Pay與Samsung Pay增值八達通;(b)電子錢包增值(包括但不限於 PayMe、微信支付及支付寶 );及 (c) 透過包括但不限於PayMe、微信支付及支付寶(在本行不時指定的商戶除外),但Apple Pay、Google Pay及 Samsung Pay除外的電子錢包進行的簽賬統稱為「電子錢包零售簽賬」。
copy漏左後半,電子錢包一個月三千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞