高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(14)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
5.24/1.0195 = 5.14
匯率計埋1.95%手續費
玩crypto ban撚左
cheers VI 4% 點會 cover 唔到手續費
姐係6月11前簽既帳單都仲計4%?
如果月結係11號後(say月尾),可能最後果期得3.2。因為佢轉左250分=$1
我之前中過特選
上年年尾簽2萬…回8%
3-4月簽到5萬回8%
剛又有, 5-6月簽到8萬回8%

越黎越難achieve
我之前中過特選
上年年尾簽2萬…回8%
3-4月簽到5萬回8%
剛又有, 5-6月簽到8萬回8%

越黎越難achieve
迫你消費
唔好中佢陷阱
唔計狂賞你都食緊佢4-1.95 點cover唔到
想買下用外賣平台 (panda袋鼠 keeta)
同用超市app (百佳 惠康 hktvmall)
中銀卡 係咪應用 chills / icard 先過cheers VI
同埋要入卡號比錢 唔好用apple pay比

我次次貪方便直接apple pay比
見到帳單出## 應當左手機支付

另外
call uber 又用咩卡?
如計網上既
都係應用chills /i 先?

我叫外賣都係用chill card apple pay比
一樣食到5%
中銀信用卡:【特選客戶享高達HK$1,600回贈】1/5至30/6推廣期內累積簽賬滿HK$10,000,當中單一簽賬滿HK$500享8%回贈(上限HK$1,600)請即登記!詳情留意早前發出的【特選客戶簽賬日日狂賞】電郵。受條款約束。借定唔借?還得到先好借!查詢/取消21083288
我外賣用cheers
chill留黎其他online payment
請問日期係入記帳日,定係交易日
有冇分別
用cheers Apple Pay當手機支付+餐飲?定當網上+餐飲
外賣應該係in app apple pay SOGO 卡,食5.4% 最多
入card number食餐飲
又似係喎
thx
呢個真係好問題, 究竟in apps apple pay俾錢係當手機支付定網上支付?
每個人答法都唔同
唔會突然唔續掛
點解到宜家仲會有人問呢啲問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞