[爭氣啦]韋斯咸 vs 利物浦 3

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
清欣賞你咁認真睇波
但好多人都係上連登鳩覆一句冇乜腦佢地平時都唔用腦諗嘢
睇人覆算啦
唔係人有錢 係你特別窮
講真而家足球唔再似以前咁好睇,多咗好多細節,打整體多過個人質素,我反而好期待下季利記轉打法呢班人腳可以有咩火花,仲有卡華路 vdb morton呢啲返黎
唔好再拎坦嚟講啦
坦ajax 同Feyenoord 比已經冇得比
仲要比佢拎住generational talent 佢歐聯4強個隊4,5個都去踢大會
除咗 Ziyech其他全仲踢緊 加埋d老將本身都有料
坦一冇咗呢d人腳即刻收皮啦
Add-ons 條件係英超/歐聯既話,即係摼返
我又唔覺高普走咗搵邊個都係downgrade,戰術層面上高普呢兩三年都差得吓

荷甲嚟呢點我覺得好值得擔心喎
荷甲啲球隊實力咁參差,競爭力咁低,同英超真係好難比
可能係阿撚呢
你不如睇清楚先
我上面打嘅野都唔係講緊戰術層面嘅野
morton唔睇好 撞咗BJT
卡華路應該都edwards話要嫁啦
跟住高普唔想用/唔夠信佢/唔識用
應該都會叫新領隊試下用
其實我幾睇好佢可以做下Wirtz有時係利華做個隻假9
反而唔記得van dan berg 佢呢排form幾好 可以返嚟踢有力輪換
John Henry
Slot 係edwards眼中係處理人際關係好好嘅candidates ,冇人知,到時聽下press conference 就知
卡華路應該係tc見到有得炒而買
Vdb應該夠料爭打第二第三中堅

唔比佢打既佢好似講過會走人算
都幾期待呢班新仔返嚟 仲有Owen Beck入埋蘇超最佳陣容
你一開話坦踢到行雲流水
我未話呢個係靠人腳囉根本坦個教練能力係比當時人腳放大咗
唔講坦真係其他問題最大
最大問題都係佢d濕鳩戰術搞到冇成績 先有其他問題
我未見過一隊波個structure係咁loose
你試下獌仲爭緊冠你睇下會唔會有呢d問題
啲預想人選係本身就唔available,
定係fsg冇行動/吸引力唔夠搞到唔available就真係唔知喇
點解咁多人屌slut>亞摩尼亞
明明兩件都係unknown
你話fsg有沙比唔要揀slut就抵比人屌
但呢兩件根本是撚但
因為光頭
佢係mainz 個form 真係justify到佢返嚟踢
我覺得edwards唔會比佢走 同埋佢留都合理
卡華路我覺得佢地係想養唔係想賣 同eillot一樣
FSG吹到話自己青訓係要嚟用唔係賣 又睇下佢係咪真係做到
overall 我覺得今季係補隻左腳中堅 6號 同一個右翼都夠
其實係,兩件揀嘅話真係wfc
老實講未傳之前,呢兩條友嘅一場波都冇睇過
笑撚死 呢度d人係冇個樣要個樣
左閘要搵啦 除非你話Owen Beck/Luke Chambers真係Ready
唔係以Jelly今季水準 下年再老一歲賽程又更密 分分鐘跌得仲勁
唔係我讚坦行雲流水呀
係講緊班獌睇完ajax啲片咁讚咋
我只係講你地同佢地初初做緊差唔多嘅野見到飛燕諾啲片好好j覺得slot好掂
想講要睇埋佢黎到之後嘅press同man management先評價到

我都係果句我冇話睇死佢
只係唔認為睇完飛燕諾啲片就足夠判定到佢喺利都會掂

下年英超又多個光頭
唔記得仲有個luke chambers呢件又有可能返嚟
件willian pacho like完又unlike slot here we go個ig
應該都係傾緊 Di Marzio都報埋
唔知當佢中堅定左閘
咁你唔需要拎坦嚟比
跟本冇可比性
你就咁judge slot unproven未得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞