[爭氣啦]韋斯咸 vs 利物浦 3

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
清你冷靜啲睇吓我講咩先
我未話坦未嚟曼之前都係overrated 因為拎緊啲最好青訓
但slot 係underrated因為人腳差好多
頭兩季有依家愛美麗隊維拉咁,我都收貨
Slot 點用trent long passing 係我好大問題,佢中意short passing build up
其實利有晒系統同管理
點會同獌坦克一樣
佢哋管理層停留左係二十年前
我相信球會搵得佢自然有佢嘅原因
唔一定 反而我睇咗幾場飛燕諾
有時空位係前場佢都好肯長傳 兩種都有
佢好肯起腳就真 一傳到上去我嫌太快射
唔知係人腳所限定點
我知啊,我reply 你唔係屌你,係屌上個post 個位人兄,唔好誤會
比寧含>>>傻波
卡些度>>>航
沙比 >>> slot
利撚日常
我仲成日屌佢對利太苛刻,想向佢認錯
咁第一同第三唔撚使比都知
其實jelly我覺得到左離隊既時候
呢兩季回塘回得勁快
起碼搵個人返嚟同佢爭先啦
We have jg
上面嗰位激動到咁官媒記者啲frd
事實上淨係教過荷甲,帶過幾場歐聯的確好難令人有信心架喎,擔心都好正常啫
好歹都算係班霸,除咗搵舊將之外,有邊隊會搵個可以話係unproven嘅領隊

仲要係嚟英超帶一班踢高普波踢到上晒腦嘅波牛
踢唔踢得返佢喺荷甲嗰套真係好難講
近排呢班波 高普教咪一鳩樣 理撚得佢 最緊要簽啲重磅球員嚟J下好過 戰術嘅嘢我地識春咩
替工就算啦 正正經經買個左腳左閘返嚟
有錢人先慳得勁樓主唔明個心態唔慳點有咁多物業
slot前四應該冇問題
但爭冠就難以想像
越有錢越度縮
其實未睇實際咩料真係好難下定輪
但講到好撚有料唔畀人擔心真係cls
係人都想隊波有個proven嘅領隊多啲啦下話
講真,高普走揾邊個教都係downgrade,問題係冇信心講嘅嘢可唔可以有返少少內容,你好似搞錯我點解咁嬲。

如果你係話Slot 戰術風格好柒,條友唔識換班,有返少少質素嘅留言去judge 佢我覺得係好過你cm 話屌揾邊個垃圾黎搞,又光頭又喺荷甲黎,仲唔係坦克2.0?!
會唔會太撚柒,係撐隊波嘅係咪去理解下Slot 係點先屌

一班身價每個10m都唔過嘅球員都tune到岀去打歐聯,仲要唔失禮,你同我講利記班人足球智商差到呢個地步?
擔心係冇問題,問題係你擔心嘅嘢係有返實質少少嘅野會唔會好啲,我都擔心佢應付唔到英國啲傳媒,應付唔到英超要踢咁多場比賽,有冇plan b tactic etc.討論呢啲又覺得好好喎,而唔係話屌又係光頭,仲唔係坦sir 2.0?會唔會太撚鳩
咁其實有幾多proven領隊available
最多未施蒙尼同杜曹
呢兩條友我都會perfer slot
英超同荷甲差好遠唔淨係講戰唔戰術
你望下隔離獌
佢地一開始都係j坦克喺ajax啲行雲流水
結果man management出晒事

而家slot將會面對嘅問題差唔多
佢要應付俾之前聚焦n倍嘅media management
同埋要handle一打比佢更有名氣嘅球員
當然利好啲嘅地方係啲球員冇獌果啲咁大牌

冇話佢一定搞唔掂睇死佢
但真係唔可以話佢喺飛燕諾好勁就俾到信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞