[If you doubt me?BLM!] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [2690]

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
十足十香港以愚一為首網霉同Viu玩內循環
除左教到成pat屎之外,蘭狗教嗰半季有咩建樹先,冇人要求佢入返前四,但係對中下遊長期拎唔到分都冇問題?
冇派飯反而解放咗般

其實解放咗成隊波
依幾場踢得正常返上返神枱啦 廢足大半季唔記得左 好似係
兩翼真係一d威脅都無
得有祖有機會過下人
睇條片反而覺得mount好有用
只係出勤率都值啦
根本曼聯啲人工政策就垃鳩圾,踢好少少就加人工到頂點驚死佢走,屌那星出面點會出呢啲人工比福,仲有辛祖又係,買唔到就冇第二target一嘢頂薪引人黎

加陣馬斯亞仲高人工過般奴,都痴撚線
真係痴撚線 追追下放棄散步都有
根本曼聯啲人工政策就垃鳩圾,踢好少少就加人工到頂點驚死佢走,屌那星出面點會出呢啲人工比福,仲有辛祖又係,買唔到就冇第二target一嘢頂薪引人黎

加陣馬斯亞仲高人工過般奴,都痴撚線
明知你part time 教練 加上要成班大帝突然要改踢法 要逼搶 辛苦 咪唔聽佢枝笛 反鳩佢 圍圍喂 hea 住踢 提早放暑假啦
算鳩數啦,蘭狗嗰啲係撚逼搶咩,笑大人個口
改踢法 都要比時間
蘭sir 半季評估下留邊d 球員去下季 組班底定踢法 再請主教練 買人
點知管理層 可能見蘭sir 個plan 改動太大 唔想洗咁多錢去換成隊 轉踢法
咪就改變晒成個plan 諗住博坦克可以起死回生 點知 管理層 洗更多錢 買垃圾
不嬲都唔錯
係班傻仔死都要反佢
算喇 就算叫高普嚟教 一開始都只會俾班友屌到落地底
係佢出唔到場
所以管理層 是曼聯後費sir 時代 墮落根源 跟唔上時代變革 搵班唔識波來管理
佢唔使兩個月就評估完啦,一坐但就話清半隊,然後建議入半隊rb紅牛兵,一係就離地到仆街嘅轉會
未去曼城既艾華利斯又真係幾離地下

傍住佢就有波入
其實蘭sir咁少時間真係好難評論佢掂唔掂
不嬲都話曼迷難服侍,蘇蛇頭兩季夠屌打高普啦,又俾人屌走埋,留蘇蛇繼續教今季分分鐘3冠王
起碼唔會 出現 自轉 西米露 online 拔 mm7 呢d 轉會操作 洗左幾億 無一個用得落手
最多咪keep到下前四
點睇都去唔到爭冠啦仲三冠
夏撚都唔離地?
佢個list 水蛇春咁長,點都中一兩個啦,你唔講下其他嗰啲水貨target?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞