[If you doubt me?BLM!] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [2690]

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
今晚坦狗末日
I don’t want to lose desire!
唔撚撐摩佬就等如陰啲陰啲迷
摩佬近年有咩成績令人信服佢會教得掂曼聯?仲要唔係第一次教
你講摩佬既話連杜狗近年成績都好過佢啦
蛇占憑乜撚野要搵摩佬黎教呀 咁多年黎有冇邊次係捱得過第三季?搵摩佬即係可以搵定埋下一任啦?

睇咁耐冇乜邊個迷坦
普遍都係改咗球會/福問題>換教練
而你講摩佬嗰part正正就係球會問題
所以我話杜狗同摩佬我都接受
有乜問題?

如果佢教兩三季拎到個英超/歐冠
走人都無所謂啦

就算強如肥安都會有低潮無冠 甚至去教愛記啦
唔知點解你地可以咁輕易就將摩佬講到地底泥

講實力我唔覺得而家既摩佬差過癱狗
你覺得佢廢過癱狗既話咪講囉
大佬,摩佬有咩問題5年前理性討論過哂講撚到爛
你咁鍾意咪拎番5年前d post 睇囉
應該唔覺意自爆,條友淨係上波台唔關政治事,似成日爆閘唔覺意自爆或者俾frds 發現連登ac del咗,正常唔係成日得罪人點會有人無啦啦起佢底
咁我迷摩迷蘇迷坦

有無幫坦拎番d分
曼聯宜家成間球會重建你同我講搵個教頭教兩三季拎個英超/歐聯都收貨
仲要唔知你邊度黎既自信換個教頭就可以執到個哥狗玩撚哂既英超同成堆年青新星鍠玩哂既歐聯
曼聯班球員有幾廢你自己有眼睇啦下話
2024年都仲有傻閪迷摩
唔撚係下話
呢啲就真正既陰啲陰啲迷啦
@三分王麥麥送

麻煩你上水釐清番你係咪迷坦
其實唔明杜狗有咩問題

反正都冇form,杜狗cv靚過坦克多多聲
猁嘅沙拿無態都無正選
福除咗傷 係咪剩係去bar斷正先bench過?
點解唔係請個有form嘅人?
杜狗連拜超都教到屎咁
冇問題?
坦狗好撚迷福狗
依層真係唔知點解
我唔係話杜曹好好,支持請佢

但連坦克都有人覺得值得俾3季,有人覺得杜曹唔差都唔出奇啫
反坦還反坦
迷埋d傻閪都唔知做乜鳩
敗走英超大球會proven 揸住隊班霸畀人聯賽帶開幾條街
呢張成績表新鮮滾熱辣喎
點解我唔搵個張成績表靚靚仔仔既黎試
其實坦狗用咁多錢打個咁既排名已經刷新左下限
如果要重建更加無本錢比佢玩多季
唔洗執到哥狗咁
同埋應該話有英超/歐冠 係bonus
因為坦狗太廢既關係
摩佬年年拎個頭4我都收貨
唔係好似今季d 翻譯足球咁

因為要重建既話歐聯資格好緊要
我真係唔明想重建既迷坦哪兒來的勇氣比佢玩多季
Under佢老母
根本係踢咗8,9年英超得兩年有好表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞