[If you doubt me?BLM!] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [2690]

1001 回覆
7 Like 8 Dislike

屌你老母呀
貢獻我個屎忽俾你下火先?
https://x.com/martienball/status/1783920043765510282?s=61&t=EccbZuqsmrdB1Z_6vYY-rg

一直最撚醒都係蘭蛇,佢講啲嘢全中
不過忠言逆耳
下年三個光頭佬
坦蛇未炒的話

🚨 BREAKING: Arne Slot will be new Liverpool head coach replacing Jurgen Klopp at the end of the season!

Agreement sealed on compensation between Feyenoord and #LFC, all set also on contract details for Slot.

Here we go. 🇳🇱
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1783945607075213644?s=46
仲有愛華頓戴治
般尼甘賓尼
全部都係西北英格蘭
列狗英冠輸到4粒 冇直升英超了
QPR咁撚癲
護級隊永遠難打
列狗
啱啱英格蘭啲水不嬲洗到禿頭
本身光頭咪唔使驚
根本條友就係巨嬰
乜撚嘢大榮耀都未攞過 就已經出自傳教人哋
啲態度差撚到仆街 自大自我自私
屎窟撞棍俾佢喺曼聯最混亂嘅時候行咗出嚟做icon
某程度上都係因為佢背景夠晒政治正確
曼市長大 黑人 乖仔(咩踢完波即刻考試 明明大撚班人都係咁) 善良(發現近年好撚多人用呢個Terms呃飲呃食)

任何對佢負面嘅嘢都係人哋錯人哋欺凌佢
射失十二碼 又話人哋blm 最後無啦啦整埲牆紀念佢
到而家唔單只係表現差嘅問題 係屌佢啲態度咁撚閪 又話人哋abuse
但偏偏最後次次都俾佢d pr救返佢
慢慢就好似而家咁戲都唔做反正次次都冇事 糧就照出點解要跑步
根本全部都係人地吹奏佢

乖仔:落club蒲之後講大話?
咩孝順老母個啲就基本人人都要架啦
你話打個老母就話要報新聞架啫

善良:發脾氣一腳踢個波落執波仔度?
咁又唔係abuse? physical添啦
般場上燥狂 又唔見佢會咁做發脾氣?
講善良好好先生 馬達先係表表者
我唔知佢平時去練波 或者比賽前後
會唔會突登停低同球迷交流簽名個類
但好多次都影住佢聽住歌直行直過
或者好似有人話佢揸車出入都好快
踢國家隊直頭大支嘢唔攞自己啲行李

幾年前已經話佢掛住派飯寫書踢唔好啲波
又瀨背傷呢樣個樣
佢本業先係踢波呀 基本都做唔好
我理得佢場外做到首相又好和平獎又好呀
每個星期賺30幾萬
踢埋啲西波 行行企企回傳衝人群hea回防
然後就請埋啲左膠PR幫佢揾藉口
態度全隊最西
要做大帝嘅 死去其他隊做
理得佢之後踢到識飛
Jim有心重建就一定要踢走呢條友

繼續追擊曼聯姜濤
李城confirmed回歸英超
岩岩升班既李城領隊都係光頭
一兜起蘭蛇話題最後一定會講到蘭蛇教波無料
下季有新 8 號
利市曼市4隊都係光頭佬
教得個一陣 可以睇到啲咩
曼迷係好難服侍
佢講既係咪事實同佢教波有冇料就無必然關係既
咁唔通佢屌柒福果啲嘢會因為佢教波廢而屌錯咩
如果一個暫代領隊教半年 冇錢洗
都要問責既話 咁咪睇得出部分曼迷幾咁痴線
連眼眉都無毛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞