佛牌討論 正牌(24)

758 回覆
3 Like 4 Dislike
三個女人骨灰,屍油

最初係阿贊明同其他法師,諗住做人緣嘢,所以後面都有異性緣法相,部分牌有僧袍掩蓋左u壇最憎嘅男女擁抱法相

一般講法係阿贊明冇辦法淨化,反而出事,所以俾古巴加持同加料,淨化左一段時間先出廟,以古巴神通當然冇問題

不過u壇成日見法相就周圍話人陰牌,又對材料師父好嚴格,如果唔係古巴傑士達,根本呢個壇都唔會俾人出
古巴聖物都係好,量唔多,請到就係好。
不過要記住,正牌有任何陰料,都要多做善事同迴向,亦都唔好好似啲所謂正牌壇咁,乜都唔了解就係咁踩唔同師父
有迴向文,不過個人冇背,因為又唔係咩經咒,最重要個宗旨係,將功德俾今世前世嘅長輩晚輩平輩及非親非故的人,有情生無情生,當然你再specific 都得
如果我有兩塊陰料嘅牌應該點做迴向?一次過捐錢定係要分兩次,同埋捐完錢係咪就咁同塊牌講返就得
定期捐錢迴向,一齊做冇所謂,重點係個發心,方法唔係最重要,拎住個牌可以俾你有目標當然冇問題
唔知你嘅係咩陰料,不過通常一係屋企人想做好事,一係可憐人,例如窮人或無主屍,幫佢地累積功德,等佢地下世舒服啲,係出發點
骨灰呀,小朋友病死
你諗吓個小朋友幾慘,通常都係屋企人冇錢處理,或者發願幫人

我建議係,你可以迴向俾嗰個小朋友,病嘅小朋友,所有病人。同理心,冇人想病痛,仲要細細個病死,佢心入面, 最想嘅嘢一定係不受病痛受困,同幫多啲人,如果你地諗法一致,相信都可以更發揮到牌嘅功用
新手 最近買咗塊阿贊濕既虎頭蜈蚣牌 有念佛首經文 間中都有念心咒 點先可以快啲成願/有效係咪要整頸繩會好啲?因為怕麻煩 依家都係擺褲袋 求指教
虎頭蜈蚣牌 好似唔係正.....
見識少希望有其他師兄指正
阿贊濕….
最易方法拎上香港南傳寺廟問下

比專業既解答
龍婆伴?
n年前睇怪談,阿贊濕係陰法師傅,佢勁多人體器官珍藏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞