請教 停車場比人撞,對方掉低兩舊水走左去

266 回覆
770 Like 18 Dislike
法庭係唔會見到對方 除非佢唔認罪
一開始 2舊就想當無事

林鄭比乞丐都500

佢當你乞丐都不如
屌你老母大國手一個手掌位凹撚咗都3000啦
撞到成條沙板凹咗$5000搵佢老母整咩
留名
最憎人串過馬撚 支持巴打
開始病假,chok倒條頸返唔倒工,架車攞去整期間要搭的士代步,要去做物理治療,架車有咁耐整咁耐,車場月租蝕左條數都要入埋佢數
好似坐的士有claim
搵律師師爺會教你做,法庭見真係on9先講得出,明凶你,佢輸硬,之後佢粒水同你道歉都唔好理佢啫

撞親醫藥費、補品一定claim到
撞左車, 佢開車走唔係已經犯法咩?
我記得有次我比的士撞左, 我本身已經停低咗架車等紅綠燈,點知後面有架的士撞埋嚟 ,我報警同打比保險公司, 保險話我架車唔可以揸番走, 揸走左就claim唔到錢,同埋claim太少去唔到某個位,其實係要自付,同埋就算claim到,日後保費會加,除非法庭證實係佢嘅錯,先會退番錢
本身個的士佬嫌貴唔賠咁多 然後個警察堅持要我地現場settle,好似同個的士佬講話咩唔賠就告危險駕駛?
講完一輪價後佢私下即埸賠左幾千, fps過數
幾日後我拎去我去開既車房整,佢攞d 野揉下就還原番哂,唔收我錢
邊撚個同邊撚個玩呀,佢不顧而去保險多數唔受喎On9
去私家做個詳細身體檢查 穩陣d
冇車就柄埋一邊啦
如果佢係即刻道歉賠錢嘅話
$5000未嘗不可
屌你,佢最初掉低$200走撚左去
梗係拎返原廠claim爆佢啦
我習慣等佢判埋先搵
因為依家都未判對家錯
要講嘅我都講哂
記住你啱就啱哂,賠償合唔合理就另一回事
點做你自己決定
一陣話sorry,幫你含撚無數,ok?
墊底1萬
扣NCB判完先補番
唔係唔駛自己出先
不過好多野保險公司會幫你搞方便好多
除非對家玩消失
否則知你全保多數會和解

利申 全保 比人撞過幾次
留名
睇完就知邊啲連登仔真係有揸開車
殘體字冇人屌
佢態度好嘅話咪係囉
咁撚臭串嘅話咪學佢話齋搞撚大佢
曾經有個同事揸車時俾人硬cut,頸痛左幾年,到我辭職走埋都仲未見返佢
報警,落口供,報保險,頸痛記得立即求醫,可大可小
類似情況,我fd 成功屈到對方$135000
當時有冇話自己頸痛?要入醫院?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞