[1378]I.O.I討論區(35) 828金世正生日粗卡 8月I.O.I大團聚

1001 回覆
31 Like 16 Dislike
Gugudan Mina will be the special MC for this week's Inkigayo episode

屌你個閪遲一個星期得唔得呀

你早一個星期咪得

Gugudan Mina will be the special MC for this week's Inkigayo episode

你早一個星期咪得

早一個禮拜仲可以睇多場pristin fs

你早一個星期咪得

辣殺

係我就比多一個星期住宿錢同轉機票

你早一個星期咪得

辣殺

我反大隻妹睇黎做咩

你早一個星期咪得

辣殺

我反大隻妹睇黎做咩

等睇你去果陣踎喺水母停車場等大隻

你早一個星期咪得

辣殺

我反大隻妹睇黎做咩

等睇你去果陣踎喺水母停車場等大隻妹
https://www.youtube.com/watch?v=lhGARlgirNg
가위눌린 얘기하다 귀신보고 눈물터트리는 IOI 김소혜

求內容大概

女兒講緊自己比鬼札既經驗
https://www.youtube.com/watch?v=lhGARlgirNg
가위눌린 얘기하다 귀신보고 눈물터트리는 IOI 김소혜

求內容大概

女兒講緊自己比鬼札既經驗

我女兒真係唔適合搽咁紅既唇膏

Pristin on Immortal Song 2! Recording on Aug 28 and broadcast in Sept

Pristin on Immortal Song 2! Recording on Aug 28 and broadcast in Sept

實力女團
[quote]

終於有D野睇下

你早一個星期咪得

辣殺

我反大隻妹睇黎做咩

等睇你去果陣踎喺水母停車場等大隻妹

等佢做咩!!!!!!!!!!
屌以為撚下真係有相嘅 痴撚線架

瓊BB
貼瓊又冇人理 咁貼

貼瓊又冇人理 咁貼

我花隊
貼瓊又冇人理 咁貼

我花隊

花隊黨員全面進場!

瓊BB

瓊真係又白又閃

瓊BB

瓊真係又白又閃

自體發光

瓊BB

瓊真係又白又閃

自體發光

我瓊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞