[1378]I.O.I討論區(35) 828金世正生日粗卡 8月I.O.I大團聚

1001 回覆
31 Like 16 Dislike
出面個post

我係咪要入去踩場

估唔到咁多人回果個post 等多啲人聽下首歌啦 唔理佢地咩cm

有人話樣衰
我諗車厘會忍唔住入去開炮

有人問我石佛
出面個post

我係咪要入去踩場

估唔到咁多人回果個post 等多啲人聽下首歌啦 唔理佢地咩cm

有人話樣衰

有人問我石佛

睇下user name
出面個post

我係咪要入去踩場

有人話樣衰

有人問我石佛

hi
https://www.youtube.com/watch?v=F6yaH1I7WS8
咁快有字
[ENG SUB] 170823 PRISTIN We Like MV Behind

teamlightbeam 同 ladyteen

首歌咁好 點解melon會跌到97
dia100都冇

客觀嚟講 首歌真係麻麻地 一首普通Hook Song

agger..
出面個post

我係咪要入去踩場

睇黎車厘戰隊要出動

po pristin圖就話姐
po車厘圖做咩
出面個post

我係咪要入去踩場

睇黎車厘戰隊要出動

po車厘圖做咩

車厘踏場圖
出面個post

我係咪要入去踩場

睇黎車厘戰隊要出動

po車厘圖做咩

車厘踏場圖

痴撚線
出面個post

我係咪要入去踩場

睇黎車厘戰隊要出動

po車厘圖做咩

車厘踏場圖

痴撚線

支持
出面個post

我係咪要入去踩場

睇黎車厘戰隊要出動

po車厘圖做咩

車厘踏場圖

痴撚線

支持

應該冇人知咩黎 個post都冇人回車厘
女兒巴你覆果個係Pristin po啲巴打來
出面個post

我係咪要入去踩場

睇黎車厘戰隊要出動

po車厘圖做咩

車厘踏場圖

痴撚線

支持

應該冇人知咩黎 個post都冇人回車厘

多得車厘 個po成功登上熱門
女兒巴你覆果個係Pristin po啲巴打來

出面個post

我係咪要入去踩場

有人話樣衰

有人問我石佛

hi

出面個post

我係咪要入去踩場

有人話樣衰

有人問我石佛

hi

留名等睇係香港開concert唱diu diu diu
出面個post

我係咪要入去踩場

有人話樣衰

有人問我石佛

hi

留名等睇係香港開concert唱diu diu diu

想知應授會唔會唱 diudiudiu
點解我推2下就熱門 我地ioi po推極都上唔到

小圈子post好似好難上

韓團po唔會上到熱門 (好似係)
逢反必紅 我感覺到要紅啦

點判斷到
逢反必紅 我感覺到要紅啦

連登定律

點判斷到

連仔定admin有講過,但有幾個寧丁韓團po上左

點判斷到

推2下就上到 我一日都推pristin po4頁啦 又唔見上

點判斷到

推2下就上到 我一日都推pristin po4頁啦 又唔見上

應該係計幾多人睇過而唔係幾多頁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞