[1378]I.O.I討論區(35) 828金世正生日粗卡 8月I.O.I大團聚

1001 回覆
31 Like 16 Dislike

teamlightbeam 同 ladyteen

首歌咁好 點解melon會跌到97
dia100都冇

Dia就預左 要爆一早就上一首爆左
Btw 個首2016版正好多 17版一開始就咁多rap 路人邊會聽埋落去

一早話DIA唔會大發,
永遠只會係三線女團靠彩妍吊命

一人養MBK

仲有dia次次都遲賣專輯 fans點首周沖銷量呀

俾你用首月銷量當首週銷量都冇用啦

簡個靚期可能可以呢
L團都係咁拎初一位

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩
我靜係知拎1位係冇咩勁既對手啫

巴打以為係Laxxxxx 好似係

laboum有一位過原來
真係唔講唔知 一直覺得呢團好似4 5線團咁

靠回購
但佢地D歌係幾好聽既

佢地啲歌真係幾好聽 昭娟
https://www.youtube.com/watch?v=6H1erhHi_JI

小隻妹

終於到佢地ASMR

簡個靚期可能可以呢
L團都係咁拎初一位

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

Mbk真係弱智
擺mv係vlive咁耐先放上youtube
宜家九萬views都未有真係抵死

係替dia唔抵啫 入咗垃圾公司

其實dia明明幾高質 歌又唔差 唔知點解硬係彈唔起

其實我覺得今次隻歌幾好 但top100都入唔到真係有D跨張
前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

仲有反正之後都有親簽即影即有
咁不如首批上市既碟都有啦 又可以沖一下銷量打榜 之前個啲咁遲先出即影即有 對打榜邊有用吁

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

仲有反正之後都有親簽即影即有
咁不如首批上市既碟都有啦 又可以沖一下銷量打榜 之前個啲咁遲先出即影即有 對打榜邊有用
https://www.youtube.com/watch?v=6H1erhHi_JI

小隻妹

終於到佢地ASMR

個舊野

簡個靚期可能可以呢
L團都係咁拎初一位

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

簡個靚期可能可以呢
L團都係咁拎初一位

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

靠回購
但佢地D歌係幾好聽既

佢地啲歌真係幾好聽 昭娟

又真係幾好聽
I miss this kiss

小隻妹

終於到佢地ASMR

個舊野

佢地asmr係聽到笑
出面個post

小隻妹

終於到佢地ASMR

戴headphone聽呢個真係好刺激
好似一堆口水係隻耳仔度浪下浪下咁

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

最撚on9係分開碟放歌
金光豬個腦真係裝屎
出面個post

我係咪要入去踩場

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

키스해줘 (album第5首)好正
如果做主打應該可以吸引海外飯

lovelyz做咩

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

最撚on9係分開碟放歌
金光豬個腦真係裝屎

佢幾時死

teamlightbeam 同 ladyteen

首歌咁好 點解melon會跌到97
dia100都冇

Dia就預左 要爆一早就上一首爆左
Btw 個首2016版正好多 17版一開始就咁多rap 路人邊會聽埋落去

一早話DIA唔會大發,
永遠只會係三線女團靠彩妍吊命

一人養MBK

仲有dia次次都遲賣專輯 fans點首周沖銷量呀

俾你用首月銷量當首週銷量都冇用啦

簡個靚期可能可以呢
L團都係咁拎初一位

俾心機做到大公司高層
掃碟當贈品派咪得

lovelyz做咩

IU回歸果個星期比佢地刷銷量贏左
咁啱撞正Palette出既時間食唔到果個禮拜既分
變相IU仲係用梗先行曲同佢地鬥

lovelyz做咩

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

파라다이스(Paradise) 都係
可能因為我鍾意EDM

Mbk真係弱智

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

可能因為我鍾意EDM

覺得LUB首主打幾正
但MV不了
出面個post

我係咪要入去踩場

估唔到咁多人回果個post 等多啲人聽下首歌啦 唔理佢地咩cm

前排已經有埋團綜架啦喎

金光豬唔做老闆先得囉

我覺得隻碟有幾首唔錯
睇下叫咩名先

可能因為我鍾意EDM

覺得LUB首主打幾正
但MV不了

個mv hea到
重覆又重覆
出面個post

我係咪要入去踩場

估唔到咁多人回果個post 等多啲人聽下首歌啦 唔理佢地咩cm

睇黎車厘戰隊要出動
出面個post

我係咪要入去踩場

負評都係view
出面個post

我係咪要入去踩場

有人話樣衰
我諗車厘會忍唔住入去開炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞