[AN也有兒法夢] F1 2024 中國站 賽後討論區 3

440 回覆
0 Like 12 Dislike
哈屎放得hulk走, 咁熊人應該有機會升班
我估塞賣波都未必有機會留低, 走埋話哈屎全職做做垃利二隊
kimi仔直上binz窄啲囉
佢今季又冇乜功課交到, 一係行屈素條路入威記頂沙展仔適應下先
康打撐和牛
但老豆撐兒子
头未續AM果陣都叫有少少機會, 而家咁搞分分鐘冇車揸
所以咪話
兒子渣車唔睇路就咪撚阻住啦
It is confirmed
真心一問頭盔佬有咩用 除咗久唔久鳩噏兩句
max心諗班media煩唔撚煩 邊度有冠軍車佢就去邊㗎啦 淨係想鬥車都搞咁多花臣
我地外人睇唔出
但可能真係做好多緊要野?
雖然真係UP 唔出有咩做
Red Bull Junior Team嘅前身係佢搞嘅車隊,你覺得夠唔夠緊要
加拿大幾時先出返個韋倫諾夫哩啲車手阿
話就話怨婦啫 手車至少叫做爭得下分冠啦
唔洗頂啦
一定係和牛
四慢呢個喇叭人寶貝仔點會俾人郁

成個世界都知
四慢快過和牛=上大牛
和牛慢過四慢=哦.. noted
Max奶爸
仲唔夠?
老實講,SMB都叫交足貨了,話晒都係HAAS嘅名宿,上年除左鳩堡跑Q勁啲之外,正賽兩個差唔多,仲要攞多次分,今年季初呢幾場都快過鳩堡,又肯幫HAAS 追分,禾覺得佢除非唔想玩或者架仔見錢開眼,如果唔係佢個位都幾穩,畢竟SMB快起上黎係可以快過保子
好鐘意smb
守車隻揪隻鬼王
HAAS巴西排頭位車手
邊有話一定
又唔係真係咁勁
我記得嘅版本係會幫佢搵25年F1位
無就唔綁佢係牛系無了期咁等 由佢自己出走唔阻人發達
類似ps3 係 alpine 份約
做戲姐如果Horner真係轉咗去平 兩個日日互含都似
Neway 不要走
其實和牛同二娃耍都係頭盔人點頭先入到牛棚
點解啲人成日覺得康打要塞日本車手入牛棚係好容易
叫喇叭人自己攬到2046
AN都走喇
Max會因為四慢回歸而留低?
其實SMB應該可以幫手湊熊人嘅
除非有更有錢嘅又有年資嘅車手想要佢個位
lm
你當佢係麥巴比個細佬,同埋字母哥個阿哥咁係冇撚用既
但呢啲就係簽明星級運動員既附帶條件黎
猜測

Max > Mercedes
Lando > Red Bull
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞