GUNDAM SEED系列討論區30 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
佢地佔據左artemis都係一個謎
73年先獨立 兩年內個戰力就可以同plant奧布地連交手
大佬,寫到咁,中學雞都唔會啦,點做軍人,仲要係真個班同班?
1/2一早爆左啦(seed果陣

sf/ij果陣已經講係7/8
唔換聲優既話
好可能出場都冇得出場
好似重要第一名
你點解要變節!?
因為條仔唔鍾意我呀!!!!
佢身上面冇SEED可能性 議長望都冇望過佢一眼
國際救援頻道全球直播

咁反而可能有用>流出完身敗名裂就冇人會想再利用佢>光明正大退休
呢套更膠 冇諗過Gundam爛到咁
其實電影版唔一定要垃圾
數碼暴龍Last Evolution一樣可以係神作
其實有心鋪排當年軍校相/回憶片就應該有佢啦
尼歌,姬絲:are we a joke to u?
講起其實男士自己一個入去睇, 或者約兄弟睇就得
無謂拉埋條女入去
呢套擺明係FANS / 細個有睇過SEED嘅先睇得明
啲女多數未睇過根本睇到一頭煙, 又喺度左問右問
當一早同札多d內鬼密謀左好耐掛
劇情是但啦
爽過咪算
有錯請屌
ZAFT機師唔係用綠/紅/白衫嚟區分㗎咩
點解COMPASS突然有返軍階?
札多d人係咁25嫁wo
同last evolution比freedom就真係失色好多
我逼條女做曬功課先入場睇 結果佢變咗基拉fans club
我第一名都無gundam揸,個垃圾扎多吳卓羲乜都無做過就揸脈衝
有個畫面係修拉同plant個國防部長會面 應該已經講掂數
Compass唔屬於扎多
獨立機構黎,你當聯合國和平部隊
真根本係議長命運計劃嘅生招牌
第1集去到34集幾個月時間由新三小強都打唔贏變到擊落freedom
札多應該無國安法,上層到議會高層,到白衫,再到特別部隊,低層都叛變
小說版有補完阿古尼斯依條女痴線
專比綠帽人
plant本身就分裂成班察拉派種族主義者同主和派
只要主和派嗰邊拎返實權伊剎古就唔會有事
搶過露娜ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞