GUNDAM SEED系列討論區30 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我有命運我洗炒?
seed justice
再戰十年
可以享有同UC世界一樣嘅待遇永續了
證明seed d阿斯蘭已經勁到癲 迷惘住用救世打同級機嘅精英都係輕鬆 基拉揸rising freedom贏人9代嘅機打啲爛鳩卒都索氣
seed一開始死嗰個金毛係西川,英文名係Miguel
呢個米基爾Michael就新角色,藍色宇宙啲死剩種
有時中文翻譯譯到啲名真係幾亂
下期真係整g 唔知除咗小說仲有無動畫
講SF被偷,同真點上正義,符合標題
有啲魯魯修feel
睇完好鍾意呀真 電影版MVP
睇阿斯打基拉打得好爽,佢打幾耐全場就笑幾耐
仲有阿斯蘭揸魔蟹出嚟救場開始差唔多型足全場
飄移都做埋俾你
uc嘅太陽雷射 00枝偽鎮魂曲 x都好似有
課金機可以反射埋鎮魂曲真係屈咗啲
本身已經好close
Seed d裡面得阿真會叫佢做露娜
對救世最大印象係係咁變形射兩下同人棍 一迷惘就hea住打
屌晒班死毒撚老母
係唔係都笑一餐
文戲講幾句嘢好似篤中G點咁
笑到失晒控 嘈撚到唔使睇啦

諗住上映第一日個個都好有愛咁睇
點知全撚部都係唔識做人嘅毒撚
卡殊有,大電視廣播叫避難果陣有一個鏡頭
但係性能冇差太多 你睇對家係咁恥笑佢地就知
終於搵到 49 8:25 唔該晒
佢即刻出啲MB都賣爆啦
基拉個精神情緒問題應該大啲
阿斯蘭迷惘左,但精神冇問題
睇完都係覺得Seed世一
其實呢套劇情仲爛過垃圾Seed D二十倍左右 不過好多梗滿足曬班fans
最鍾意既位係阿斯蘭打到基拉pk
自由高達 真係阿斯蘭開的
真覺得命運勁過正義
曉又做化不可能為可能既男人
暴風 決鬥出返
算係少少加入粉妖既批評 再幫佢洗白 當然大波設定+緊身衣+俾人搾做下都加咗唔少分
埋尾基拉又重複seed ep50對白

遺憾就係劇情太on9 反派突然變廢
成套劇冇咗Seed初代個種沈重
尤其Flay個段戲係宜家20年後都仲好記得
條鯨魚都係唔知做乜9
lacus個身世又不必要定膠化/複雜化
另外阿斯蘭冇2887
同埋爆seed畫面唔同咗
有命運真係唔炒喎
仲有畀返桑島出嚟配音
https://www.youtube.com/watch?v=NAhI1FGOGrs&list=PLkhr1edZuU2IN5IMkqaq4dBXjfy_EGKZ3&index=1

有無老屎忽覺得用翻舊OST會再爽D
雖然基拉最終戰都有,但唔記得係邊首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞