Netflix 城市獵人 已上架

278 回覆
71 Like 14 Dislike
40年前風格呀屌
網飛《城市獵人》電影裡有玩命光頭 - 海坊主?

網飛最新推出的日本經典動漫真人版電影《城市獵人》シティーハンター/“City Hunter” 昨日首播引起全球粉絲敲碗續集!紛紛誇讚鈴木亮平演繹主角冴羽獠實在帥到不行!無論是語氣腔調或是表情動作完全無懈可擊!活像是從漫畫中跳出來般超級適合呢!

若真要說少了些什麼,木村文乃所飾演的野上冴子,以及演出《AV帝王》的性感女星森田望智,兩人實在穿太多啦!😆 漫畫裡她們穿著超性感的好嘛!把她們全身包緊緊的,冴子戲碼又那麼少,實在有些說不過去啦~

許多網友詢問到為何少了海坊主 - 光頭佬,因沒見到他出現,就好像咖啡少了攪拌匙,即便有了糖和奶精,沒有攪拌喝不出層次啊!

但您曉得嗎?鈴木亮平今天說他有演出喲!咦?到底是哪一幕場景?又是誰演出的呢?原來今天《城市獵人》劇組才完全解禁,讓客串的マフィア梶田(SP田中)自行宣告他有參與演出,但大伙兒似乎都沒注意到有190身高,富有人情味卻極度怕貓,頭頂閃亮如月光的光頭佬 - 海坊主啊!

鈴木亮平在推特上表示:他真的有演出,只不過是偷偷摸摸的現身一下下而已,不知是否有人發現到?如果您知道“他”為何存在那個畫面,那您必定是《城市獵人》超級粉絲,也是非常了解冴羽獠一生,在此作品享受找彩蛋的人喲!

https://www.facebook.com/share/p/4ATH8eqMNKyv14zY/?mibextid=WC7FNe
但係我都真係唔知係邊幕
頂搵到
大約44分鐘回憶嗰段
拍到咁 佢唔講真係無乜可能知
睇睇下有啲似袁文傑
當年日本指定要成龍拍
本身設定就係無波?
法國版完全無視左膠文化
接彈匣入彈動作好撚中二不過好撚型
佢拍The Fable時好撚靚, 呢套睇已老咗好多
浪漫👍🏻
命中注定的人嗰期最靚,一笑好似融化全世界咁
唔擺戲院播真係哂左
不過都係覺得舊時周文健的體型同感覺最貼近孟波
鈴木亮平都ok的 不過體型感覺冇咁橫 係差少少
TM network
小室哲哉
TM network有get wild就一定會有Beyond the time
香 真係好樣衰
係咪全盛李敏鎬拍過果套?

GPT翻譯:

在《城市獵人》中,即使進入了片尾字幕,
也不會顯示像【下一步】之類的按鈕。
請理解這是一部完整的《城市獵人》,
包括了結尾曲。
請盡情享受到最後。
頸鍾意Chance 嘅獨白
幾好睇,快啲有下集
套戲一開始叫人搵幫手搵佢個妹嗰條大波妹叫咩名?
個樣好熟口面,之前影過唔少寫真。
全裸監督條女,樣同身材都唔達標
睇完先知原來係電影,仲以為係劇集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞