Netflix 城市獵人 已上架

267 回覆
68 Like 14 Dislike
起碼要米8
識貨
啲攝影好弱
故事普通
有啲位唔係好接
人物性格有改
production value 好似電視劇
係主角做孟波做得幾好
同埋片尾首get wild

但都係遠遠唔及套97 special good bye my sweetheart
https://youtu.be/B2K28SvIyCY?si=HdMCCqhYPUUfx_bQ

可能我太大期望
日本人自己都超越唔到法國版
巴打同我諗既一樣
想問片尾出現神谷明?有出過場?
成龍果套好三
好睇,佢改左細節啱番宜家呢個時代
動漫作品改篇電影黎講呢套神作級
木村好靚,如果俾d動作戲佢就perfect
呢套好撚好笑
女主選角都幾差
咪撚劇透啦屌你老母全世界得你睇撚咗咩柒頭
哇…好扮嘢…同每個情節都估到………
孟波SET咗冴子個來電係爭38Q
今次Netflix呢套還原度好高,演員選角我覺得及格有餘,只係牙子唔夠高同身材唔夠正囉

要讚嘅係其他嘢:由頭到尾都有好多位跟返晒動畫拍,開槍嘅分鏡、啲背景、怖景又係跟返晒 ,尤其新宿夜景,仲有尾段槍戰用返footsteps 做背景音樂好正,結局嘅直升機指定動作又係度,收尾Get Wild有神韻,連張相都跟足動畫,真係好比心機去拍!

個故事唔算強,但不嬲城市獵人集集都係咁㗎啦

整體來講收貨喎,個感覺十足十第一次睇變形金剛真人版電影個種興奮!

希望有得繼續拍落去
呢間幾好住,對面有間拉麵幾好食
可能刻板印象啦
依加見倒"日劇"兩個字就唔想睇
牙子冇用大脾把槍, 又冇動作戲, 差緊 D, 之前有追上川隆也套天使心, 孟波黎講係鈴木型 D, 上川比較大隻同橫, 少左份瀟灑
goodbye my sweetheart 最後果幕打鬥同音樂超正
木村文乃係好靚,但佢唔啱演冴子
唔夠erotic,同冇殺氣
睇咗先知原來有木村文乃
木村文乃係寓言殺手第二集係屋企大戰長毛殺手打得好型, 可惜係城市獵人做冴子完全冇發揮, 完全係花瓶!!
男主角對波仲大過女主角
而且女主角個樣已經唔討好,樣衰得嚟又孖潤腸,性格仲要無腦衝動莽撞
作為冇睇原著嘅路人觀眾覺得除咗男主角之外冇咩好睇,故事都麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞