本地拖板爆炸 EGO拒認錯:如果唔係拖板擋一擋 成屋燒晒

497 回覆
211 Like 43 Dislike
咪又係貼牌之鬼
香港多聰明人咁啲老細就無錢搵架喇

香港而家係國際認可嘅水魚之都
拖板高危野
梗係用 Belkin / Schneider/ 楓葉
唔洗教啦
呢個真
EGO個名都臭臭哋
防雷啟動就係成隻野爆炸
屌,間野叫中環公司,成日以為香港野
施耐德啦
我有個用一個月咁上下就發漲撐爆咗個殼,真係當唔好彩永久black list
完美演繹
咁淨係得幾張圖 同樓主講既野 得一方面既言論 最基本爆左都應該要搵人check係邊方責任 咁大家都係討論下個可能性 講真 要屌下人地間鋪有幾難 如果咁都係洗地就唔洗再討論啦 淨係想聽自己啱聽既野
我用左幾日就斷路 條線爭啲著火
Dklm 抆條充電線辣親隻手
垃圾牌子唔好再買
希望唔好有人因為呢個牌子而燒左間屋
邊有ON9會買
利申只買schneider
打機主機唔會插拖板啦
高階而家玩到成1000W火牛
其實好正常,某煉獄國土煉成陣其中一個沿海人礦垃圾地方係咁上下,你睇下日本會唔會有
香港全部都貼牌架啦
佢唔係真係驗啦貼牌㗎啫, 費事搞大件事啫
咪話知道你係我哋嘅忠實用戶,送個product畀佢咪算, 而家呢個人肯定永不錄用仲要週圍唱衰個brand, 我以前都唔知呢間公司

有人已經post咗喺淘寶搵到一樣product, 好意思叫自己做ego innovation, 柒到嘔

拖板都會有個專業版, 係咪啲電喺呢個拖板出嚟會靚啲
我夠有4090 又唔見我燒拖板
果個admin 出文個 tone 十足呃呀婆果d 老千咁,點洗,自己刪左篇文先啦,除非呢度得d 無知呀伯呀婆。
你知唔知一張4090 食幾多電
就算插爆曬野,過咗13A,個水氣制都一早跳咗
本地品牌只係綽頭
都係唔知邊到淘翻黎
又咪貼牌,小米好過啦
唔知樓主買果條拖線 條線芯 1.5mm 定2.5mm
EGO facebook果條友回覆勁唔專業
佢個group幾好笑,明明每隔幾個就有個出事post,但佢都可以話「咁奇怪?其他人冇事」,而最好笑係班人會幫佢解釋埋,真係當成用家問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞