本地拖板爆炸 EGO拒認錯:如果唔係拖板擋一擋 成屋燒晒

497 回覆
211 Like 43 Dislike
1萬個入面只少有一個無出聲
係我
佢果堆信徒都唔會介意,去個旅行帶幾個插頭幾十個尿袋
要睇入邊個銅片老化成點,就算當初用得盡10a但過多幾年可能得返4a5a可以用
個掣一過額定電流就會跳
所以裝修個時換曬13A水氣制面板
好難想像普通幾百W點樣連燒幾次,係唔係過左13A自己無計數
fuse制通常都係16A,不過正常插蘇已經有個13A fuse
拖板買施耐德 Brennenstuhl MK 永遠唔好買連usb充電款
買火牛就買返apple store有個啲牌子實無死
apc 應該都幾貴下
呢個牌子口碑好,用緊呢隻,好穩定,用料足,QC非常好同埋好靚
真心推薦
6位插+2個usb位(我用黎長插時鐘同螢幕掛燈)

有usb 頭嘅拖板全都on 99 同牆身插座連usb 一樣on 9 空間又細 又散唔到熱
關年期事咩
設計缺陷先緊要?
得個5V 2A 咁鳩慢買果個on 9 又易壞

所有有usb 頭嘅拖板根本唔可以買
豐葉都講到淘寶貼牌
係咪細個冇出過街買拖板
係貴少少但用料真係靚
全屋插頭同拖板都係用佢.
樓豬pin
其實係
不過劣幣驅逐良幣
越來越多呢D USB拖板
呢個牌子梗係掂,法國公司,187 年歷史

我屋企個電箱都係呢個牌子

啱啱再 search,佢連供電網絡背後嗰啲設備,甚至連發電廠設備都有做
其實唔係幫邊個,插蘇供電好多時會輕微 power surge 一吓,好多電器本身都有少少保護裝置,佢個拖板唔跳制,就咁燒,本身都好垃圾喎。EGO 重講擋一擋,以為 terminator 訪港
仲要廠商是鳩但痴隻usb 牛上去拖板就算鳩數 好彩嘅最多差唔到死 唔好彩嘅隻牛炸鳩左 好似樓主張圖咁

仲話行雷頂一頂 佢老咪當人百痴
200幾姐
電子特價城$100唔洗一樣係大陸
想搭單問吓
有冇人知MEC日本剛嘅拖板好唔好
唔熟電子嘢
之前貪佢樣靚多款買咗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞