[This was a DISGRACE!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2686]

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
佢未踢維拉已經同v92不和
但v92又突然識係維拉個場用佢 仲用得佢非常好
但因為多狗應承俾正選佢
佢都係決定借去個邊 去到先發現人地進攻線滿晒人
人地有mk香川reus 佢借將啱啱先黎點夠爭
摩佬咪公開屌過肥梳屎波
想踢死班u18咩
連踢兩場腳都斷
屌佢唔識用頭定腦啫
毒瘤點會唔係馬狗
我地上回合客場對錫人腳仲差過而家 都入到兩粒
上鋪開始錫篤定降班 今場佢地似擺定下年英冠人腳落嚟踩草

仲有佢地季中換咗龍 中大伏 維拉嗰場係前半季嚟
荷蘭光頭大鬥法
Shaw 都唔知得罪佢啲咩?斷完腳啱啱好返身型收唔到,防守都正正常常,真係咁廢,就唔會之後英格蘭長期正選啦
佢地尋日特登半場sub off
似今晚會70幾分鐘換佢地入嚟
Astana廢姐 Coventry勁好多
摩狗咪又係唔比小豬練波
唔通小豬係毒瘤又唔用腦踢波咩
廢老一件 剩係識捉鬼 羅馬炒完佢就上翻前四
利曼大團圓 荷甲光頭黨
上季其實算possession based
係今季傻撚咗玩福狗飛碟足球
入到兩粒後面失返兩粒,三粒呢
以近期表現同走勢
我有d擔心一個40年紀錄今晚破埋
最後通碟
條友kingpin咁樣
似會打死人
即係新既director要坦狗教傳控
以佢既background應該教到架
咪撚再玩高速來回球啦
最緊要係幫佢清唔岩踢既人
就算下季係唔係坦狗教都好,都應該改踢傳控
坦狗可唔可以解釋吓點解好地地要玩翻譯足球?
好撚廢喎,斷完腳好似有光環咁,踢得差都唔屌得
要就你條撚樣
我都認同梳爾唔廢
你搵英格蘭正選做標準就有啲搞笑
睇Reddit d 人講佢係Ajax 後期已經係玩呢套
留意返帶隊個個係光頭佬
斷完腳好返後唔敢上攪到positioning太差未摩佬屌,有場shaw踢得好摩佬有點名讚佢
癈還癈,佢係踢得好都要繼續迫害公開屌,對愛華頓嗰場搏到十二碼,走去話咩shaw 踢得好係因為用佢個腦先識踢波,自己申請捉鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞