[This was a DISGRACE!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2686]

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
無皇馬人腳就咪撚玩大開大合
繼承區偉倫成名技
成日覺得條友好睇小英超
而家都係Dan放緊gardening leave 即係兩邊都唔洗做
弱智
條友係k 角位斬到幾球靚波 就以為自己傳球大師
實情係傳波又廢 又無乜vision 仲要球商低
spanish style football
迪基亞離開曼聯將近1年,呢位西班牙門將至今未能落班嘅原因係人工太高,據報西甲貝迪斯將會再嘗試向佢招手,條件係迪基亞必須降低人工要求。

33歲嘅迪基亞喺曼聯期間係頂薪球員,周薪高達35萬鎊,最終因為踢法唔啱主帥坦哈格心水而未獲留用。迪基亞離開曼聯後收到多間球會邀請,包括來自沙特球會高薪合約,但佢都一一拒絕,一直處於無業狀態至今。

《體育競技場》報道,西甲貝迪斯今夏守門員大執位,哥迪奧巴禾離隊,雷爾施華獲意甲球隊挖角,將被出售,貝迪斯希望簽入一名具分量門將,迪基亞係人選之一。
最簡單
你睇兩季前嘅klopp
仲有拿高斯文RB 而家嘅利華

同睇摩狗 conte Moyes咪知

主動迫搶令對手失誤
同被動防守等對面推前防線 打反擊
猁狗英移真係明燈來
咁難請人架咩❓🤷‍♂️

今日成個Twitter都係我地請新領隊嘅消息,The Athlete嘅David Ornatein就話Ruben Amorim係西咸replace莫椰子嘅頭號人選,佢唔似會加盟利記,葡萄牙嗰邊又影到Amorim上私人飛機,目的地係London,準備去西咸見工。

消息一出,各大利媒輪流爆發其他新領隊人選嘅傳聞,呢幾日先開始傳嘅飛燕諾領隊Arne Slot 轉眼間已成為利記下任領隊嘅賠率轉眼間已經變左次熱,大熱仲係Amorim,但荷超教頭我都有啲驚驚,我真係唔想我利下任領隊會好似坦克車咁成為其他球迷永續對象。

而De Zebri從來都無離開過我地嘅領隊傳聞之中,但呢幾日又多左人講Brentford嘅Thomas Frank,甚至連狼隊嘅Gary O’Neil呢個級數嘅領隊都傳埋。

最令人心寒嘅係連摩佬都傳埋,仲要好似幾多local球迷都幾支持tim,見到摩佬同利記扯上關係都係一件令人毛骨悚然嘅事。

#LFC #利撚英移 #YNWA #NewManager #可能係世界上最難打嘅一份工
阿根廷個燒肉 係佢地阿根廷傳統燒烤
係用黎營造返家既感覺 用黎團結軍心
咁快唔記得人渣士啦佢
少少壓力都頂唔到就遞信走啦
希望呢個消息係真
人渣士都叫同鏝爭到最後攞到第二 學神先最濕鳩
屌,一早就應該要有人卒下數啦
係,如果隊波個氣氛太壓抑,好難發揮得好

你睇鄰居都有段片,加利薯會公開講笑 that why pep sign me

坦夏係得一次公開同契仔安同馬天尼斯跳鳩舞
其餘時間都係閪口閪面為主

不過呢到好似鍾意球隊氣氛stress 多啲
有冇唔瞓嘅手畜聽日睇gundam seed
決定好style係好事
但未埋晒班咁快決定到style 真唔真
同埋possession based既話真係得幾個留得低
迪馬呢d 過客 本身對曼聯都無乜感情
福狗青訓,口講踢曼聯係夢想
但係場上表現唔落力,場外做既野對球隊有壞影響
真真正正係virus
隊波依家人腳根本係打防反料
般奴點打possession
轉個頭同你亂交失個波
想睇般福米路踢傳控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞