[This was a DISGRACE!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2686]

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
我哋輸到高雲地利4:3
可能想即食止一止血先
你留意返先
我講既係提拔佢上黎呢個決定當時係好多人讚
回緊既係,唔係坦狗特別d
而你所講既係後續既野 同我講既都無衝突
我認同佢係浪費左j仔
擺佢打左翼 然後不停要佢個人突破
好似隻傳統落底翼咁用
都戇撚鳩
錫似廢過高雲地利 睇過佢地幾場
再加佢地篤定降班
再加坦狗應該省完班球員一鑊 會精神D啩
再加終於冇福 可以試U18新仔 尋日先捧完盃

真心唔驚
希望大炒
+1 閪完通常正路翻
提拔佢上一隊係費蛇
你話俾機會佢debut
然後擺佢踢一個唔啱既位 然後一路要佢踢一個唔適合佢既踢法
j仔用佢本身好強既天賦 點都踢到d野出黎
用到j仔自己都彎撚左迷失埋
呢d唔叫提拔 叫靠害
今晚冇福狗塞車,應該要大勝一場啦掛
如果佢而家出到應該似係霍頓,palmer 呢類翼,但係佢當年打左表現係最好,佢開始迷失係v92 時期打右翼,記得v92第二季有幾場轉左攻中都即刻生返,我覺得v92責任大少少
耶狗個期已經當佢傳統英式翼鋒咁用
(Here We Go) 兩名英超球員被拘捕
https://lih.kg/kJMFoS

v92先係知j仔優點既人
佢係唯一一個識擺j仔係啱既位 啱佢踢法既教練
作客對維拉 識擺j仔攻中 呢場j仔勁到仆街仲入左粒
之後因為多仔肯答應俾j仔上陣時間 j仔先借過去
到左多仔就係j仔自己態度問題
搵班U18大炒人
依家邊個教都無咩期待
今晚都西波既話, 福哥就反CUP
係,好攰
黎到再算,已經唔想要求做到乜
Keep住正正常常就得
V92 第一季有冇攻中位?印象中開頭打352 迪馬狗攻中,之後轉菱形中場,中後期係4141,不過最應該負責應該係佢自己,去到多狗態度差到仆街,之後已經打唔返
我真係冇信心
錫菲聯點都似勁過高雲地利
佢地已經冇包袱,冇壓力,放開嚟踢
維拉,軌都對佢地失過分
軌又係補時比佢地絕殺追和
買左迪屁之後踢4231
就係嗰陣明明有機會正選之後自己走去多狗
SLOT
又贏
東方寫到碌梳就係摩佬想踢嘅人 點會呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞