(Playoffs)達拉斯小牛 Season 2023-2024討論區 11

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實當贏6分 最尾壓哨廢事守
Green其他隊會想要,講真佢幾啱勇士同金塊
ThJ Hardy無得救
首先一定唔係分PG比LUKA
如果green射得起
應該係PJ>PG green>kawhi咁分似會合理d
kawhi對閪腳唔似會短時間好得返
green身體對抗夠係應該頂得死佢
好價都真係希望有人要左佢
如果以冠軍做目標
恕我直言,佢唔係冠軍級別球隊正選級數sf
Thj大家都預左佢1年約係salary match交易用

而hardy, 2百萬零人工,交易價值又不高,留來常規賽打下亂戰用

Green,就兩睇,佢硬係樣樣爭d,上唔到位,而且信心不夠….佢新合約下季開始,無左新秀紅利,交易價值跌左好多
有好價可以交易,否則留下自用亦無不可
有左Luka KI 其他位其實好難好好
一係後備全魚腩
THJ換多個射手,3D 都好夠
THJ生性其實都夠做
係佢就一早大把人搶
又唔係叫你換星 換番個射到35%以上既3d已經差好遠 咁都換唔到就唔洗玩啦
佢係就唔會13m續到啦
的確係稀有貨黎,有都大把人搶
想問下大家知唔知邊到仲有irving statement 冇sponsor 版既L碼賣或者訂
13M,我估你講緊full MLE
小牛下年未續佢薪金都已掂到tax line,
應該連full MLE都未必出到
我估最多俾到5M 左右的taxpayer MLE
係難搵架
但如果你小牛是以冠軍做目標,就不會只滿足於DJJ做正選sf
我唔係話DJJ唔好,只是我們需要更好
我唔介意DJJ簽taxpayer MLE留隊做前鋒後備
好明顯而家DJJ同Green都係後備料
如果留到DJJ 咁Green真係要做薪資包同THJ一齊走 換個3號位 呢兩場睇落 真係要搵個3分好啲嘅小前鋒 如果唔係迫晒喺內線 Luka同Kyrie想切入都切入唔到
如果留唔到DJJ 咁就要睇吓THJ+Hardy+frp可以換到啲咩返嚟 但係真係冇咁樂觀
只可向重建球隊埋手
Thj好好養傷
勝利在望Josh green 要好好把握機會啦
睇吓啲reply就知佢唔出係對隊波有幫助

https://twitter.com/GrantAfseth/status/1783542742917759166
叫糊
嗰D冇防守嘅3分射手響今年防守強度勁左嘅PLAYOFFS,完全冇料到,上陣時間越來越少,HIELD,BEASLEY同THJ都係依類
THJ本身係常規賽都唔係好上得場
點解覺得佢季後賽可以上場
佢上半季好地地
係明星賽後狀態斷崖式下降
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞