(Playoffs)達拉斯小牛 Season 2023-2024討論區 11

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
仲有doe doe 要價兩張frp
LIVELY會唔放,ROOKIE YEAR可以有咁嘅表現真係收晒貨
所以咪問你為bridge可以付出幾多,nets胃口好大

另外,小牛除luka外,我不認為有所謂的非賣品,只是價格高低
唔通拿班馬換你都唔換lively咩,雖然這不會發生
只得THJ,GREEN+2FRP好難換到星級SF,我覺得用THJ同鷹換到BOOGIE過黎打第六人都唔錯
唔係我屈佢

咁佢真係一到大賽腳軟丫嘛
世事每有出人意表

都唔諗到DVD+DFS+1個frp可以換到irving這級數球星
亦諗唔到, 1個原本會選lively的第10pick, 居然變魔術咁可依然在12pick繼續選lively, 再另外加送一個omax

所以,我等睇nico休季點變魔術
所以我咪話除非佢唔多正常 唔係好難
老老實實唔會有隊滿足到佢個胃口
咁佢上場都好正常既 唔可以講死佢一到playoffs就收皮
事實係佢如果一早肯係接受塞而家個角色 基本上隊隊都夾
有邊隊唔想要一個可以將spacing拉到最大既高佬
咪係羅佢本身都唔係成日番工
但得閒抱怨呢度得閒抱怨個度
都唔知佢係呢度同人關係係點

佢接受宜家個角色因為都知自己
唔再係紐約時既球隊門面
後生唔夠成熟諗唔通 教練又冇話醒佢都冇得講 學佢講只係大家時間唔啱
有打 但唔係犯規 因為球手一體
依個話係黑哨嘅應該都唔知發生緊咩事

The hand is considered “part of the ball” when it is in contact with the ball. Therefore, contact on that part of the hand by a defender while it is in contact with the ball is not illegal.
明白了🙏
PJ愈黎愈重要,有16 17分果日都贏多
自從thj自我收皮開始
我牛就欠缺了一個第3得分手
唔係拎唔到分既問題咁簡單 係隊波個進攻spacing好差 而家係犧牲進攻換防守 呢兩場見到肥仔連鏟入個底都難 基本上係雙星強行carry進攻
條撚樣如果唔係防守差成咁 進攻就算零手感對面都唔會放佢 落到場個spacing起碼冇咁差先
條友啲防守真係發呆咁撚樣
睇到都燥
That’s why kidd時常要放kleber拉開spacing

今年休季, pjw個位唔會郁
要係DJJ個位落功夫找個更好
戰術唔同左 以前打5out spacing好搏進攻 而家基本上多左個底玩防守肉搏戰 佢其實對個場既spacing影響好大 偏偏真係防得太差 連肥仔同榮都守得好過佢 佢基本上就冇得落場
係呀 lively未有射波 長用DJJ死硬 對面守個陣長期收入禁區 成堆人係底 雙星咁都可以場均二三十分其實真係好勁 offseason 一定要換過啲炮
班人射術太差
個個35%以下比你係對手都可以內縮塞爆個底
就算THJ出去企都冇分別
都係可以照放
變相真係賭緊PJ DJJ手感
係睇下放唔放到exum 出去企
但係放佢出去個size又細左頂唔到女人

有個值得研究係PJ可唔可以比多少少進攻慾望
佢手拋柴真係唔差,但係你成日會見到DJJ drive in係進取好多
射術太差真係死局 PJ3分其實呢兩場比到貨 係DJJ對面真係放你 Exum進攻手段太差 肉搏戰基本上係要green打番起先掂 搵佢去追登 女人唯有要比肥仔守
DJJ唔使換啦,佢好夾隊球
而家最唔夾係THJ Green Hardy
Green 其實係咩都差小小,追到對手但令唔到FG%跌
3分其實準左,但小人交比佢
Green如果係其他隊可以好好用
DJJ個處境同當年Thybulle係76人一樣 常規賽有用 一到playoffs對面就放你 加埋隻底個進攻spacing就死9成
除非你可以咁樣守到拎冠 唔係你遲早都要郁佢
1000萬内守到4個位,KI Luka都鐘意佢
真係算係咁
而家佢每場都有個play係飛身鏟入去
頂級3D 真係比唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞