(Playoffs)達拉斯小牛 Season 2023-2024討論區 11

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
知佢廢 但而家好似全世界當冇呢個人咁 正常都會提下
"that's why SGA better than luka!"
要得人尊重….係要有場上表現去支持既
今日未訓醒睇分,96:93以為牛輸撚咗0:2,翻訓訓得極差
訓起睇多次個分,原來係牛贏,即刻心情好返勁多
慢慢養傷,唔駛心急復出
唔係冇俾機會佢

一上場倒水

Powell嗰到走兩球3分

睇撚到燥

哩條友攻守都冇 上場傷緊隊波

綠廢極都仲有勤力
hardy廢極都仲有啲sense傳波
拋廢極仲有hustle同份平約
maxi廢極都仲識翻生
thj廢極都仲係咁廢
鳩射

PTSD
真 下年同約年 有咩差池就唔好
佢老豆啲控波 佢連一成都學唔到 下下控番粒波比人
防守打咁多年連基本補位換防意識都冇就唔洗打

去搵番RC 打溜個種唔注重防守 run快攻有波就鬥射應該就fit佢 好似早幾年playoffs有幾場擲到六就贏咁用
佢老豆仲想佢去熱火真係諗大左 單係人哋個種攻守teamwork食腦打法已經唔係佢可以跟得上
Kidd不如將THJ同Bertans咁
人地出二陣
就一於出佢睇下射成點
Ok既出多d, 唔OK就收

既然佢咁極端
點解garford出咁少
可能你睇左我既留言
攻守都俾Zubac食住哂,同埋對面多人可以單打
節奏完全跟唔到,比zubac壓制
人地打小球佢又唔似lively守得咁好
佢應該都要等下輪先有機會再有多啲時間
希望可以係主場及時醒番
一來有d傷
二來對手睇通晒佢弱弱點釘住佢來食
快d走唔送
夏天9成9走啦 唔會浪費左張到期約 成份約最值錢就係而家
俾Zubac打爆左
Nets要重建

唔知搵佢地傾bridge有無得諗
KP 1-9
佢哋個GM唔多正常 大橋今季打出黎其實擺明做唔到大當家 但係火箭季中用Green加幾個pick佢都唔肯換
你要搵佢傾除非佢唔正常多次唔係都好難傾得成
間唔中就會仲見到啲冇睇波嘅傻閪出嚟笑我哋trade Kp
又話我哋唔識用 又話Luka害咗佢
就算nets肯賣
問題是mavs出到什麼比別人優勝的價?

Thj一年約用來salary match?2 個 first round pick? Green, omax? 什至lively?
如何能outbid其他競爭對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞