人生承受過嘅物理最痛係咩

585 回覆
34 Like 182 Dislike
偏頭痛
痛到睇唔到嘢 狂嘔 但又訓唔到 止痛針都無用
人生最痛係嗰次
咁柯尿點算
我都試過,仲要岀世到果時既耳屎,果刻一次過吸岀黎,痛到癲
一吸完聽到所有野大聲左300倍
食物中毒 爭啲死
細個小學係操場體育堂 起跑果時仆左係石屎地向前摌左成米幾2米
2個膝頭哥爛曬 仆街校務處條友幫我用唔知咩野包住,番到屋企沖涼諗住拆果時痴撚實晒個傷口 呀媽要用暖水邊淋邊滅 ,喊撚到我都唔記得有幾痛 滅完一邊仲有另一邊 ,2個膝頭哥得番真肉係度 呀媽仲幫我查藍藥水 又痛到屈唔到腳 抖左成個月先番到學 復學上落樓梯慢到要逐級黎
後期結焦先攞命 痕到仆街 要瘋狂摸同吹氣止痕 好記得有個位仲生左粒青豆

廿幾年後今日右腳個疤都仲有少少
自果次傷完後 我跪分幾鐘開始就會痛
中暑 心口係好痛 好辛苦 嗰次留咗一晚院
插咗心電監護
膽囊炎
單車落坡抄車,急煞成個人飛出去,兩隻手落地先即刻斷骨

同埋針清,痛撚到流晒眼淚
過馬路畀車撞
3呢
佢老味插尿喉
有枝針打入脊骨去舒緩等佢自己好
似生仔嘅無痛分娩麻醉針
個枝嘢都好痛,大男人都叫出嚟
cls 睇字都痛
個時以為胃痛入左廣華 痛左9個鐘先比我上房照ct係盲腸炎做手術連小腸都剪埋我 住左一個星期出院唔夠兩日又痛到入醫院 今次又剪左小小 但佢手術完冇幫我拉埋啲線 結果我抖左兩日一個主診醫生帶住兩個實習過嚟幫我拉線 麻醉針止痛藥藥嗰啲乜柒都冇 就咁監生幫我拉線 講緊我嘅手術傷口起碼有八至九cm我痛到要攞枱面啲紙巾咬住 但都係頂唔順 個護士長經過見我咁痛苦先幫我打支止痛針 嗰晚我阿媽嚟探病我真係辛苦到忍唔住喺佢面前喊 廣華醫院我真係屌你老母 盲腸炎都可以幫我剪咗啲小腸
我係打人中骨釘 真係勁痛
麻醉一過我坐喺地鐵站郁唔到 痛到頭都赤埋
最慘係嗰次打完未實我就上橡筋過幾日粒釘鬆咗
要返去拆完再打過
呢枝嘢真係勁過攞鹽嚟捽
比網球打中蛋蛋
化療打升白針之後既骨痛
應該有好多人試過,人生必經痛楚,無情力撞正左右手的麻筋
橫生智慧齒蛀牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞