人生承受過嘅物理最痛係咩

585 回覆
34 Like 182 Dislike
金黃葡萄球菌
有無食開卡碧
風吹過都痛
杜牙根
用條嘢係咁隊入隻牙腳入面啲神經度
食 b 雜啦,食完無再生過
滑雪斷肋骨 痛到透唔到氣想嘔都嘔唔到
同老豆鬧交 一腳踢落玻璃台度踢到4分5裂 但隻腳都係
去割啦 唔乾淨感染發炎有排你煩
細個拜完山成班親戚去舅父工廠大廈office度開餐
佢office有部好似蝸牛殼咁既風機
嗰時唔知痴左邊條筋伸左隻手入去
𠝹到成隻手掌都係血
仲要成班親戚係度唔敢同屋企講
最後比老母發現去左急症室止血洗傷口
試過脷底生咗粒一毫子咁大既痱滋
第一次用嗰時 一買完即刻係商場廁所試下

諗住見咁大粒 就一野搽勁大pet落痱滋到
一點個下 即刻眼前一白 痛到無聲出咁跪係到
當我睇得番野嗰時 發現廁所啲人全部呆咗咁望住我
酒精落傷口你仲可以講屌你老母,呢個落飛滋真係痛到聲都出唔到
尾骨 個個位冇得好
我連續兩次撞到呢個位
之前其他事照腰x光 佢話我尾骨移咗位
坐得耐同埋㩒個個位會唔舒服
睇中醫手指塞屎眼拉返正佢都試過
但過一排都係唔舒服
睇過冇得搞 除非好嚴重啦
可以開刀攞舊骨出嚟
你係窮成點定係屋企係有啲咩人先會痛幾年唔去睇
我用過呢啲搽飛滋既藥膏,痛還好但我唔中意果種質感,之前又生飛滋老母叫我用呢枝野,但我唔想用之後佢同我講用鹽擦爆粒飛滋都有同樣既效果,我照做,用鹽擦飛滋不但同用果枝野一樣咁痛,仲因為有鹽係上面佢keep住咁痛,又咸又痛,口水係咁流,最後我用水洗走佢,但好得超快,當日就好返。但真係可一不可再
+1 以為自己回post
生仔
細個貪玩揸住扶手電梯個扶身帶唔放手
去到尾夾咗係入面 要撳急停掣
我都有,好易復發
細個踢波有個fd射波唔知點解好撚大力,同大人踢佢bang親波都避開

有次守佢球波穿左右手手指公魚蛋,痛到眼前突然慢慢黑左十幾秒,明明日光日白,擘大眼但乜都睇唔到,以為自己準備暈低,好彩企一陣就睇返野,不過痛左兩個禮拜
細個未割包皮成日JJ發炎,果種痛應該係最辛苦,每一個動作都會連動果兩粒丸嘅劇痛
呢隻嘢我只係用過兩次,畢生難忘
比車撞
拉鏈夾袋皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞