人生承受過嘅物理最痛係咩

585 回覆
34 Like 182 Dislike
局部麻醉做手術但麻醉藥未完全起效,醫生一落刀問我痛唔痛我話痛啊咁囉
爆完肺再痴肺
會陰位,J同屎眼中間個位
我好彩一開始生蛇就食藥 但都係痛到好似火燒咁
甩骹已經好撚痛,跟住之後醫生啪返埋個吓
禁鐘叫姑娘俾止痛嘛
全身火燭
腎者之石 - 內在痛到仆街

燒傷大面積洗傷口 - 冇左皮膚所以要用藥料去保護, D料會痴住傷口, 日日都要加水去軟化同甩左佢,自己想像下個未好的傷口日日要濕水 + 撕扯。之後個傷口要洗 + 換藥料
不停重覆到好返 我諗都成3幾個月先唔洗再上料

我屌你老母阿
我同你差唔多,試過屋企咁啱裝修,間房地下擺咗拆咗出嚟嘅舊衣櫃嘅殘骸,其中有個櫃桶連住好長一支鐵釘

細個貪玩喺張碌架床上格跳落去,咁啱右腳插中支鐵釘,插咗入去完全唔痛,但係就唔夠力抽返自己隻腳出嚟,要大叫搵屋企人幫手,抆返出嚟之後,行路拐下拐吓要人扶住同埋開始有啲腫痛,後尾坐的士入醫院睇醫生,不過冇你咁嚴重,好似求其食吓啲消炎藥就冇事
試過喺鄉下因為甲亢病發,半身不遂咁款,淨係得頭部同埋手指郁到,因為下半身身體郁唔到,所以屙唔到尿,跟住要導尿管,即係攞條細細條嘅水管,擘大你個龜頭一野隊落去,水管另一邊就係放咗一個水桶可以裝住啲尿,相信大家都知道大陸嗰啲濕鳩護士極度粗暴,事發嗰陣我又好細個,俾佢暴力強插,即刻痛撚到屙血尿
整模型用𠝹刀
唔知點解推極都推唔到出黎
一下蠻力推
成塊刀片炒起左再插左手指公指甲入面
嗰下痛到真係暈左一暈企唔穩
然後,我要抽返塊刀片出黎
因為插實左指甲入面
拉出黎嗰下又痛到暈暈地
之後喪流血,止左好耐先止到血

一個星期後佢腫左,有膿
想落街睇醫生放膿時
唔小心俾門夾到手指,舊傷未好+即時爆燶
痛到跪左喺到

其實嗰年係好黑好黑
唔係呢度傷就嗰度痛
生仔
踢波 粒波勁快勁近咁一嘢篤落手指公到 成塊指甲無撚咗篤嗰吓唔係幾痛 一落場痛到喊
不鏽鋼環扣住切開嘅胸骨
休息半年後會好返
青頭仔
碎料到仆街
割心臟附近嘅腫瘤
打波俾人手踭批爆咗咀角
10分鐘都止唔到血
去睇急症先知 咀角裂開咗要縫針

個醫生唔肯打麻醉針
直接穿針縫 鋒咗2-3針
咀唇feel到 俾啲線拉左拉右咁合返埋
痛到直接標眼水
俾鐵枝插落隻腳到
冇打麻醉縫針,好似謝霆鋒咁
直頭想截支
偏頭痛發作
痛到好似就嚟爆炸咁 痛到做唔到野
仲要唔知會因咩事trigger到頭痛
渣,我直接自己用鹽放係飛滋上面
我條蛇生喺左胸生到後背
大約四隻手指粗
神經痛嗰下連個心都扯住
醫生話好少見到咁大條蛇
從此有冇對白兔糖有ptsd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞