估唔到班妹豬追咗Mirror五六就老化成咁(多圖)

150 回覆
148 Like 21 Dislike
鍾意屌姐姐
星你老母咩
姜逃撚係

係個肥垃圾柒
再加埋阿嬋做啲嘢都柒

柒上加柒
好難忍唔住笑wor
抵比人排啦
傻閪
佢啲同學做得好
追星都有規則,違反咗就係唔正常 真係香港人先會講得出嘅弱智諗法
我就覺得後生仔應該花時間增值自己 搵錢 交友拍拖 見識世界,追星只適合失去自我發展嘅可能性嘅中老年人就真
隱性精神病集體爆發
老母肯追幾好 好多上左年紀 成班圍埋有個寄托
一齊玩一齊追 朋友圈咁
你唔識英文?
我話pattern唔係規則
pattern係客觀嘅規則係人定嘅
同埋我咪講得好清楚違反pattern唔等於唔好
只係綜合埋嚿姜同啲姜屍嘅情況就得出係衰

中老年先應該追星係你一廂情願
事實就係追星呢樣野係以年青人為主
你可以反對呢個現象但係唔可以否認佢嘅存在
你個事實就係追星呢樣野係以年青人為主 喺邊度嚟有調查過
一張姜濤灣嘅相已經可以證明你嘅事實可能只係想像出嚟嘅事實
使唔使我揾晒全世界每個國家每個明星嘅粉絲圖出嚟證明俾你睇啊
除咗姜濤仲有幾多明星嘅粉絲係中老年為主
cls嘅自己都呃埋
神徒都笑佢哋姜婆
同酸冇乜關係
還是粉圈自己笑就得,街客笑就唔得?

神徒妹豬被糖圍屌搶手機片段終於流出
https://lih.kg/3679047
咪話啲薑嬸恰後生女唔抵得人靚
呷你偶像以前鍾意過人
酸人地肥姜23歲full pay買樓你就on99打份牛工
如果我冇幾層樓揸手可能真係比你hurt到少少
事實係得你一隻社會底層喺度吠,以為全世界都好似你咁垃圾要打牛工
係呀係呀幾層樓揸手做人唔好發咁多夢拿拿聲做埋D野返屋企訓教啦唔係聽日又比人屌
根本就唔關崇外事。人哋細細個就練習生出生,日日練到嘔,基本功唔合格根本出唔到道。有晒基本功出到嚟先講marketing,個人魅力同搵自己方向。人哋受歡迎根本就係應該。

點解感覺次一等,係因為人哋競爭真係好激烈,觀眾質素又高識得分乜嘢係好同唔好,你唔掂嘅根本冇可能留喺個產業度。當然香港都會有值得欣賞嘅人才,但打住本土,努力,善良,但做出嚟嘅嘢根本就係雞湯作品(淨係一句支持本土,但根本就唔掂)

咁我有得揀嘅時候,我做乜嘢要降低自己對娛樂嘅標準去迎合你有新鮮食材唔用,用過期食材?
追撚埋D低質垃圾,你叫你老母閪去做運動好過啦
再唔係養隻狗都好撚過做肥閪豬畜D Fans為咗排頭位同人打架,知唔知個醜字點寫
幾十年前做納粹fans都幾好㗎,有個寄托,朋友圈咁
有機會去練下打架
唔係每個Fans club都做到

仲有呢班都係
大家聚埋一齊打打鬧鬧好温馨
追星點會唔係年青人為主
講緊二十代,出道5年左右既明星喎
得罪講句,追球星既人平均都後生過班鏡嬸
根撚本就係鏡嬸自己極度bad taste先會追啲冇幾多後生仔女識欣賞既垃圾
所以畀人笑柒係好正路
因為班姜嬸/鏡嬸之前話:
得老嘢先唔接受新事物、反鏡

點知出到嚟佢哋仲老
成班成日戰狼上狙擊非鏡粉
內耗太勁,提早衰老
冇計架wo
我係女都追啲有質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞