估唔到班妹豬追咗Mirror五六就老化成咁(多圖)

150 回覆
148 Like 21 Dislike
全部又惡又老好似訓導主任

姜狗平時見fan屎閪口閪面
可能勾起讀書時嘅不快回憶
笑鳩姜糖老唔係話唔俾中老年嘅人追星
而係追星呢件事絕大多數都係集中喺年輕人身上
因為年輕人最有活力最熱情
當你違反呢個pattern就代表你粒星一定有啲特別
本身「特別」唔代表係差
之但係再加埋姜濤嘅實力同埋姜粉嘅行為
就明顯睇得出係好撚有問題
所以咪咁多人笑囉
金鐘連登仔我都無笑過
咁係粒星柒啫,關D阿嬋咩事?
最慘係班老虔婆唔俾佢拍拖錫女摟女,一有後生靚女埋佢身就屌到啲女怕,仲叫佢老母做奶奶想做佢老婆
楊雪盈嚟?
我係姜濤嘅話點都要試一次多人群交
整個粉絲祭
拍到幾多套小笠原佑子
最後生嗰啲應該係尸兄
真心多妹豬
兒登同jer都多
我覺得香港人本身就崇外(日/韓/台/歐美,甚至班雙非追中國星),本土偶像明星好似次一等咁

仲有就係嚟自朋輩嘅壓力/認同意識,就算鍾意鏡都唔敢講,之前有篇新聞話有中學妹豬鍾意鏡/al, 唔敢比同學知,同學笑/鬧佢地,妹豬只可以附和,後來佢唔知哪來嘅勇氣公開自己鍾意al, 就比同學係group單打/send啲anti野問佢點睇,而佢本身朋友唔多,唔想中學生涯無朋友咁過,最後唔記得佢點處理
因為本土偶像垃圾所以咪低人一等
唔關崇唔崇外事
千禧年代香港咪又係一堆人追日本台灣歐美,甚至係大陸明星
但都冇阻住本地後生仔女追Twins,容祖兒,楊千嬅,陳奕迅,古巨基,林峯,TVB星等
咁樣唔夠說服力既話,可以再望埋果陣港娛既海外市場
人地可以紅上大陸,台灣,星馬市場

依家果班鏡狗連羅湖都紅唔過
根本就質素決定一切
果幾隊港產偶像扮哂韓仔韓妹都做唔到大眾流行level已經說明係咩問題啦
邊有咁多藉口
咪一樣成班阿嬸fans
0.1%至1%係後生女既分別
阿嬋追柒星,啲行為又柒咪畀人笑囉
姜冰的確係後生女,之前比神徒兇過有片
諗起上年左右
唔記得係姜B邊套戲
有日見到一堆姜糖包場睇
震撼到, 因為全部阿嬸阿嬋咁
Threads 見到有男姜糖出post,係真心鍾意姜
年齡大姜一年但外貌似大十年
妖怪通
講真,平日活動,去得九成都係auntie啦
唔洗番工番學咩
改做工聯會春季旅行都得
比條片嚟睇下先啦
相就算啦,可以開爆filter秒變白滑妹豬
你講得啱
啲牙婆去追張學友 華仔
聽下陳奕迅都唔會有人笑
係呢隻肥垃圾先比人笑啫

嗱 唔好屌鳩我胡亂類比呀
拎啲上神枱嘅人嚟同姜逃比呀
姜逃話要做亞一架嘛
打怪獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞