估唔到班妹豬追咗Mirror五六就老化成咁(多圖)

150 回覆
148 Like 21 Dislike
Fans嘅年齡層係偶像本人嘅2倍有多
到底咩原因會變成咁
你說得對
心裏面屌晒鬼,但要維持善良同埋孝順嘅形象,唔可以講出口
34同35尚可一戰
佢緊係錫班fans 啦,比左幾多錢佢賺呀
個個月入過百萬,做到30歲退休係絕對可以
曲定直呀
不嬲都係咁上下

男人都有人鍾意屠龍, 有啲嘢好難講
班友都忽架
個星生日去海洋公園玩自high做乜柒個肥仔係屋企食住big mac 笑你班友笑到笑到啃親都似
成班老女人搞埋d圍圍圍活動,借追星提高號召力黎自high滿足自己枯燥嘅生活
咁有行動力去海灘執下垃圾,幫手清下d廚餘機好過啦
呢個年齡層至有消費力
應該全部加十歲就差唔多
今年都係慈善活動 收入扣除開支後
Fans club會款項捐給以下機構:已經一早寫明

香港海洋公園保育基金
兒童癌病基金
​​麥當勞叔叔之家
浪浪之家
惜食堂
榕光社

好有行動力咁做慈善 貢獻社會我respect !
係咪影到你同班姐妹?
幾十歲人走出黎追星仲要追件垃圾,又追到郁手郁腳就預左畀人笑啦
人地就係笑哂你地班fans同追緊既偶像,兩邊都一樣垃圾
不過今次有樣野值得讚,個個縮返入去海洋公園圍威喂自high,咁樣算最小化對普通人既影響

希望你地30號果日就自律下,唔好再走哂出黎銅鑼灣,塞撚住馬路影響到啲路過既人同遊客啦
年年都咁搞好惹人反感
又唔撚係全民喜愛又要利用其他人幫你地粒支那肥仔星造勢真係好肉酸
你望吓啲糖婆點樣鬧妹豬先啦
https://www.instagram.com/reel/C6H4-wRP_Sr/
所以佢先懷疑人生 變到咁神神化化
的確嗰個post主唔老,身型仲好瘦,但個樣營養不良,唔多健康咁款
講野真係好串,想學人做烈女個隻
認同,真係冇乜見到有校服去追
嗰單同呢單有咩關係?

而家個post就講緊 薑嬸年紀老邁
呢件稍為後生少少 有啲打扮
都已經係全場最靚

但我諗佢都有30尾40歲
睇過?
停左經先可以入會
好多脫咗粉?
第一張都有幾個後生女

而家就全部惡師奶、老巫婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞