法奧砌機一開箱就即刻跛

397 回覆
283 Like 29 Dislike
太多單 根本做唔切
踏出腦場 已經推哂的責任
pny/palit 幾好呀...
樓主真係傻仔
你話冇聯絡悠二就擺上嚟屌柒佢就話
聯絡咗佢再擺上嚟
個個都知你別有用心
佢根本唔洗送嘢畀你挽回啲乜
連登啲人一早知你企圖
加埋佢砌機即壞已經又畀你煲大咗
梗加冇必要送你
慢慢等原廠返張新卡畀你啦
樓主應該PM都冇 費事咁快解決咗 冇得開post乞禮物
無限loop
首先星期六話預星期一送貨,咁我理解係星期日晚送,點知原來佢意思係星期一晚

我相信一個正常嘅送貨佬都係會講預星期一之前
而唔係星期一前啦係common sense嚟
樓豬係講緊法奧會係星期日送貨喎
有幾多公司會星期日送貨先
所以我估樓豬係聽錯左先誤會
要上連登先有野upgrade
京東又好,Amazon , NewEgg 都好,就算佢地有風扇未插,開唔到機等等,個d case 係咪會起連登上面出現?通常你唔會見到,最多只會同個客服傾,同埋留下comment ,叫人小心d , 睇既人無連登咁多

Check 好哂先交貨,岩既係要check 好哂先交貨,但部機入面有幾把風扇插小左把風扇,部機照行到,你又發現唔到,間唔中過熱打開睇你先發現無插線,佢俾你個陣又真係開得著部機,又真係有check 過,所以既然有人為既地方,出錯係一定會有

呢度幫襯得油耳既人,就係知避免唔到呢d野,所以先買佢售前售後服務,起連登噪兩噪有人幫手,做錯野有野送,差唔多做埋24小時客服咁濟
復活節前upgrade
復活節瘋狂打機
你要諗4090同4080s
差價
五年後 三廠都係keep住有濕鳩野
我相信你係低能 包括你全家都係低能
教你簡單d,買部gaming laptop,乜都搞掂晒
有機會上4090
梗係r
好嘔心
成個師奶咁R
贈品我估係 散熱膏一條
岩岩悠二打左比我
跟進返幾樣野先

首先個FILTER 佢話應該送左裝埋,我以為另外包裝要自己裝埋,所以搵唔到因為我開頭預自己裝,返屋企再CHECK下先

另外,最緊要既就係DISPLAY卡個度,佢叫我返去試多幾樣野,我試完再睇下點
出面成堆post話gaming laptop又熱又嘈又易壞狗也不屌wo
嗰悠二一早就臭名遠播啦,咪幫襯啦
我已經電話聯絡左樓主
首先樓主暫時有三個問題
第一個問題係.關於送貨個到
因為我地公司係送貨時間星期一至六.公眾假期或星期日冇營業
而我地答星期一.其實意思係最遲星期一
當然最終都係星期一送左
起電話到.樓主都明係誤會左.都係一個問題

而第二個問題係.我今朝已經即刻問左個位砌機同事.同埋睇埋公司既監控系統
起Cam入面睇到.同事已經將Dust Filter Kit 已經裝埋入部機
都同左樓主講左呢樣野.佢都話會返去再睇睇
樓主當初以為.我地係獨立包裝俾埋佢
不過如果係同我地砌機既話.我地係裝埋先出貨.而買散件的話.的確係會有一盒獨立包裝既Dust Filter Kit

而第三個問題.係部機冇畫面
關於呢樣.已經盡量同樓主夾左時間
我提供幾個試既方法
但佢要最快今晚先返到屋企可以再試
但起到都重新講多次.起電話都有同樓主講左
我地出既每一部機.除非客人要求.如果唔係.我地係一定裝埋Windows同埋Driver先會出機.
所以樓主試內置GPU個時.都見到係即入Windows.
而電腦其實一送到俾客人壞既機率係好低
有可能係其他問題.
當然唔會排除真係一送到即刻壞.
所以今晚當樓主試完後.樓主都會將個結果同我講返
而我都會根據個測試結果.睇下決定會唔會今晚即時去整返

上面既對話.都有同樓主電話講左.
起呢度純粹暫時同各位報告返情況

公版卡
照抄 n記設計藍本,無speed up 但穩定
AMD YES
淨係放低一句全家都低能
連咩我講緊嘅野有咩問題都唔提出下
你小學生嚟淨係識發脾氣?
出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞