法奧砌機一開箱就即刻跛

397 回覆
283 Like 29 Dislike
法奧有連登vip熱線
覆得咁負責任已經抵撐啦悠老闆 班腦場老鼠屎仲係到單單打打
屌還屌
但個point真係夾硬咗少少
所以電話到.都有同樓主講左
係一個誤會.不過當然真係實情上.星期日係真係冇開
所以呢個.其實樓主電話到都冇話追究定講我定佢邊個錯
簡單黎講.對於我同樓主黎講.其實都唔太理會呢樣野

只係只係重點想快d處理返部電腦.

今日晏少少時間等樓主試完之後.我就會同佢討論點樣解決
咁責任一定負既.點計都好.電腦都係同我買
不論邊個錯都好.咁點要解決問題既
ON9啦
買機叫埋佢下午送 反正都要幾日
屌佢買果陣就話下午送到 但3次都係夜晚8-9點到
好心油二
如果有客特別要求非主要時間
就額外收費
無指定先夠額免運
我屌你老母啦
我係法奧買機點解唔可以決定幾時送
仲要唔係要佢急 比足時間佢整完 推到最遲果一日
你老母叫佢下午 把閪口就得得得 實質乜柒都做唔到
我就買過幾次都係咁
你我就唔知有無幫襯過佢
inno平時咪叫開煙佬
同埋有連登限定花名卡皇
卡皇降臨: 2080ti終於到貨!
https://lih.kg/872939
星期一仲係咪星期一之前啊,不如你話一同日搞錯啦
自己執件砌

唔駛有拗撬
星期一之前
星期一23:59 之前
其實你有 比錢快2日送到
但同樣叫佢下午送黎 又係玩鳩我
其實樓主有係法奧個tg gp問先
跟住入面d人再叫樓主打vip專線(開po)
自己執出咗事冇得免費升級
咁油耳抵鬧喇
加左錢指定時間都唔得就要主動同客講聲
無用No Data算好啦
你同啲時間唔值錢嘅人講呢啲冇用 夏蟲不可語冰
應該有得upgrade 4090
聯絡法O的方法唔係開po咩???
佢on9極你都買左3次啦
我對煙佬嘅理解係公版PCB 配平料用 minimum零件,食埋公版預埋零件帶嚟嘅效能提。淨係按官方嘅保底效能直出。

然後配個靚靚仔仔嘅 heatsink+ 多2把風扇做靚個外觀。性能差過御3家嘅保底 version ,不過外觀接近中高級 version 。

FE 個渦輪扇設計真係好好J
單以外觀設計嚟講私心無敵
即刻跛就緊係即刻跛
以前主機板同display card都試過
都係一買返去就係壞的
求tg group link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞