【I/A/Steam】星之後裔 : Knights of Veda (6) 每日等收皮

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
雖然唔岩屬但都浪費左好多時間
平均五場先一隻都打左50場
如果維持一定以下的[攻擊力(%)],則[屬性攻擊力]的效率較好;若為設定了一定以上[攻擊力(%)]的騎士,則[攻擊力]的效率會更高。
我隻隻字都識 但加埋一齊我就睇唔明
係咪我理解能力太低
睇落去夠高攻好似都係古代戒好?
因為屬攻係加黃值
純攻係加白值
以我既理解係
如果維持一定以下的[攻擊力(%)],則[屬性攻擊力]的效率較好
你其它裝+(物理)攻擊多既話 就用古代戒子
你其它裝+(屬性)攻擊多既話 姐係攻擊力唔夠多 就用屬性戒子
最簡單嘅解釋係
屬攻加黃值
純攻加白值
而攻%係計白值
你攻%越高 咁你越應該加大白值 即係加純攻
屌隻game真係未整好就出
大波弓 用緊四星亞貝林之弓 60lv
岩岩抽到五星 阿奴勒弓
資源有限 值唔值得轉武?
d人都掛哂萬一分
下個月唔洗理啦
轉啦
你而家先60LV
佢最衰3VS3無得組隊
想同FD一齊屠課長
你3弓 對面就被屠啦
PVP最勁唔係弓 係金獅
弓同法係金獅面前一個槌都食唔到 話知你6+6
自從升左隻金獅之後 PVP贏99%
佢勁係邊到
佢2 3技係計防 1 突左之後可以連飛兩個槌
然後我而家防係呢個數 一下槌飛埋去大約12000~15000 九成軟皮中左都直接換人 唔死既佢會硬直 仲要個槌有二段傷害 你閃左一下會食第二下 真係唔死你硬直時換弓手射兩下

再配呢套裝 雷弓跳埋來 黑太放大你按住個檔佢就會死
而家個大絕石像都會反傷 如果血弓個大射左落去佢會秒左自己

武器用呢把 佢打我會燒鳩自己 不過我而家先整左兩把

用左呢個打法之後唯一輸既就係都係用呢個玩法既玩家 再配塞亞
目前淨係見過一個人同我一樣咁升
果想試可以約我PVP 玩下 SEA SERVER
所以呢個玩法公開左之後一定越來越多人用
官方知道一定會改
而家1突金獅係PVP 無敵既存在
就算企係度比你射10 秒先打 你都殺唔到
而我殺你只需要按飛槌
飛槌傷害
我都想加入
樓上巴打
學到野
等睇官方送10抽
Ching 雷弓 遺物刷邊套好?
我依家有雷弓加專武、金獅、黑太陽、那彥,有把5星劍,但係打完主線,依家唔知有咩做,卡咗喺28lv,遺物套唔知點刷好,又唔知升邊隻好
我會主力練雷弓
未有金遺物刷之前 我幾隻角都係用舞姬過渡
能力唔洗專登刷 最頂果項岩用 就升爆佢塞落隻弓度

金獅,那彥係咁易升下,出嚟開大/補血

冒險6之前 我都係刷主線比較多
由第一關 打到 最尾
除左拎星石,主要係拎 經驗書/其他素材

唔知其他ching係咪咁
但我覺得 未有金遺物之前 唔法花咁多時間打夢魘
一樣的玩法,但我覺得暫時最怕反而係識玩的愛德,佢燒傷無視防禦,開大又霸體
想問武池第一次保底歪左,之後果次有無必中架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞