【I/A/Steam】星之後裔 : Knights of Veda (6) 每日等收皮

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冒6暗堡單打打唔贏
組隊啲人成日打到一半就死
打幾場先完到一場
冒5已經唔想組人打 根本大部分時間都係玩hard mode
打多兩次用鞋算
普池一堆勁角
連續兩隻限都要更新加強,今次隻毒弓改得仲多
加埋砍毒男事件

幾件事件加埋
我敢肯定,官方班人一定無玩過隻game
連測試都無試過

4星毒男咁勁,仲要勁過大多數5星
官方會唔知 ? 咪玩
當時打冒6都係靠新一巴隻雷弓打晒
依家無得借啦
將鞋子的最大數量從160個增加到240個,鞋子1個的補充時間從8分鐘縮短到6分鐘。此外,通過吠陀騎士支援系統,將可以支援的書的主人的等級範圍從原來的-5〜+2調整為-5〜+5。

此外,我們還計劃對上週新增的吠陀騎士“貝雷諾”進行以下修改。.
吠陀騎士“貝雷諾”的普通攻擊和特殊技能變更成不再往後退
吠陀騎士“貝雷諾”的強攻投射體射程增加33%
吠陀騎士“貝雷諾”共同攻擊投射體從第2階段以上開始,貫通目標1次
吠陀騎士“貝雷諾”自動戰鬥時,修正為目標維持一定距離並使用普通技能

並且 [持續傷害] 屬性能力值的基本值,增加為原本的2.33倍(舉例: (原本) 9% > (變更) 21%)
此外,組隊系統的不便之處、遊戲內容不足、在線獎勵不足、活動不足等需要改進的地方實在太多了。我們希望盡快進行修正和改進,但我們將按照重要性來逐步進行。

此外,我們正在努力準備未來重要內容更新的計劃,並將盡快向玩家們提供相關資訊。
只向玩家們呈現了我們不足之處,深感抱歉。但為了讓《星之後裔 : Knights of Veda》成為更受玩家喜愛的遊戲,我們將竭盡全力。

謝謝。
睇佢幾時更新 +5 +5
到時我又可以抱新一巴隻雷弓大腿
邊條能力係加打怪果時佢條紫血?
岩岩借用隻雷弓條紫血貼住條紅血扣 好誇張
睇佢D遺物又唔見有邊條係加紫血扣快D
定隻隻90LV 雷弓都係咁痴線?
呢張圖我特登走去打隻唔剋屬既試 射左幾下己經咁
打剋屬既長期紅同紫色貼住
冒7從來未試過組隊
自己打唔係仲快咩
應該係因為傷害比例增加
thankyou
睇佢隻戒子傷害比例增加加成43%
唔怪得咁勁 即刻走去刷
揀左破防
紫血呢個PVP勁有用
打塔都係 點都刷返一隻先
多兩個人圍毆個Boss唔係點都快D? 定係組隊個Boss會勁左?
想講個破防有D伏
寫明抗性唔影響
然後鏈有條屬性係所有傷害減少?%
所以破防
仲升到80 中伏
咁鏈個條傷害比例降低又有冇用
有 仲可以疊
鏈可以+兩行20% 武器10% 套裝10%
己經減40%
不過PVP 用
Pvp都係咁刷 冇咩用
淨減傷好似好啲
官方公告寫得好有誠意
行動力咁快算係咁
但毒弓改完都係未到限池角色標準
我聽講boss會加強,有無巴打知?
問題係組隊唔係要人accept 咩
我等勁耐都無人
組得黎我都打完
中咗毒弓buff完仲值唔值得升 我唔玩pvp
PVE用唔用得落手 無課
有愛德華先抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞