【I/A/Steam】星之後裔 : Knights of Veda (6) 每日等收皮

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
「箭矢攻勢」劃破月光的神祕女子
[歐羅拉]是使用長弓的光屬性遠距離攻擊,普攻會 對敵人造成暴擊傷害,並獲得[懲罰]效果使傷害量 提升。普通技能[箭矢攻勢]會往後方迴避,同時射 出光之箭牽制朝自己靠近的敵人。特殊技能[以光 速踢擊]會對周遭造成範圍傷害,一定時間內施加 暴擊傷害時,將會獲得[擊退]效果,可以更強大的威力壓制敵人
一定勁 唔駛講
毒弓已經成為蟹貨
1 d石都無
出食雞
等睇NERF光劍
好撚彩光弓係長弓
之前普池都中兩把五星長弓

未知長弓之前仲諗緊拎把毒專畀佢用

真係以為毒弓變到冇弓用

而家隻毒弓仲可以出場
屌…
終於抽得 忍咗成個月
開頭pvp係咪電腦黎,明明練度高過我好多都易打
未見過有隻game 孤寒成咁
22秒排唔到人自動變電腦
同埋就算人都好 好多都掛機
得2萬分打後全部活人
正慢慢掛
又出光屬可以skip
我本身有光劍、血弓、黑太陽相剋隊
打高階不嬲會跌翻紫 個出貨率仲會高左
升角升武器材料係咪只可以打普通關先刷到
已經無資源練角

係足夠角色嘅情況吓
明明就好想抽到武器
結果又比角色我
比我唔唔緊要,你一係比相同我突破呀

到左想要角色
佢又會比武器我

弱智遊戲
以後見到呢d 70抽打後先會抽到5星既game一定唔會玩
仲要武器角色同一池 點抽
課金當佢平均要7蚊一抽
差不多500蚊一隻五星 仲要會中垃圾
冒7 夢根唔夠抽
書的主人,您好!

我們是絕然超前的幻想世界《星之後裔 : Knights of Veda》。

劈開月光的神秘女子 ‘光速之箭’ 歐羅拉將與各位書的主人見面。

只要簽到一週,就能獲得各種成長材料的「一週的旅程」新登場。再加上全新的「命運的相會」,支援一週內到訪「星之後裔 : Knights of Veda」的書的主人們的成長。每周四至周日開放的成長證明「競技生存 - 生存的戰慄」和新開始的挑戰「因果之塔」活動中,確認自己變得更強吧!

以下詳細介紹星之後裔 : Knights of Veda的更新內容。
https://astra.hybeim.com/zh-tw/news/update/416
我隻毒5星終於大BUFF
金獅毒妹翻身
28日隨機5星出雷弓
好彩300自選未拎
Buff完都可能好屎
個強攻動作太慢
要好似毒撚果d 強攻先好用
28日隨機抽到亞琳

而家先得4隻5星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞