政府同商家佬根本當香港人水魚咁

286 回覆
1289 Like 19 Dislike
咪就係屌柒你個傻閪囉
為講而講, 無邏輯可言, 成個智障咁
你自己理解能力差俾人屌下就發爛渣
人工高你又唔講?

香港做地盤5萬 大陸5000
你搞軟對抗
你咪就係我講嗰類低學歷loser, 學完個字, 理解唔到就鳩咁用, 個表情大啲就代表啱咩
講起學歷最鍾意就係串連登啲以為自己好撚醒嘅垃圾
為歐美死佢地都心甘情願覺得無比光榮
全世界有邊到好似香港咁過半人住政府樓
香港買得嘅貴重野
好多都唔係香港野
你話買樓就話啫
笑左但凡去下除日本外嘅發達地區都唔至於弱智到咁
香港收入中位數係19k, 解釋吓點倖存者法啦loser
你咪係dunning kruger effect入面最撚蠢嗰班
幅圖證明到你係智障咋吓話
白痴,間接稅邊個地方冇?大把地方有消費稅添
又蠢做嘢又唔掂嘅人隨時搵四五萬

你睇清楚自己講乜撚嘢未BTW 你呢啲低學歷公屋仔唔知咩叫Msc好正常係你呢世都冇嘅嘢
連登仔思維黎架wo
呢排風向要吹踩港, 連登傳統, 立場先行是非不分
總之香港啲飯就臭嘅, 外國就屎都香
香港就慘住搵錢, 寧願去非洲窮住開心
駁唔到就噏廢話, 幾個reply都係無內容
政府有哂人口統計, 喺度講sampling error, MSc
你咁嘅死款會係MSc? 我求其上網搵都大把呢啲圖啦低學歷loser
又蠢又做唔掂嘢嗰啲人搵4萬全世界都係㗎啦講到得香港有咁
不過你係幾慘死剩把口
呢個post勁多弱智, 仲有條傻閪覺得香港搵錢少, 用大表情符號就覺得自己啱
搵到張一模一樣嘅圖打我臉未呀你呢啲傻閪隨時讀完個Hi dip睇幾次老高就以為自己好撚醒嗰啲
唔解釋倖存者啦? 唔識就收檔無謂獻醜啦, 跌落地嗱返渣沙
仲要可悲到扮呢扮路, 其實下欄人想扮有文化學識嘅人係點扮都扮唔到㗎傻閪
今日入完筷子未?
都係嗰句, 下欄人想扮有文化學識嘅人係點扮都扮唔到㗎
你自己慢慢繼續柒, 我就食花生睇你繼續表演

庇護工場員工入
https://lih.kg/3066329
乜你覺得呢啲要扮嘅咩
呢啲學歷周街都係㗎啦
你係咪自卑到覺得自己呢世都做唔到嘅嘢就係扮

既然全世界又蠢又做唔掂嘢嗰啲都有人搵4萬咁你強調香港做乜撚嘢
好似你呢啲傻閪又蠢又做唔掂嘢又冇四萬就唔會周圍同人講啦要講到咁撚白仲衰撚過我10歲嘅姨甥
諗住起底以為搵到我啲料
唔好以為個個都好似你咁撚蠢
仲話咩稅高除左人工稅,人地仲有增值稅遺產稅消費稅一大堆,班友真係冇腦到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞