連方皓玟都可以放低成見叫大家睇TVB 點解連登仔唔肯俾機會

233 回覆
56 Like 309 Dislike
有咩分別其實,所以冇上大陸就ok?咁點解mirror上又ok不如算啦清
你睇吓上面條條款幾時簽,咪知幾時之後北上嘅人簽咗
不如你搞清楚個新聞係講緊如果係大陸簽經理人先要簽埋個條款,你香港經理人自己有job上去唔洗簽架不如真係算啦
不如你自己睇吓新聞先
立場姐姐獄中都係靠佢地歌聲撐住
其實關ViuTV咩事?
個問題係佢用咩心態去對待大台?
睇吓佢寫人話嘅歌詞 「真相早已失了蹤⋯⋯」
睇吓佢而家走去一個扭曲真相嘅大台
咁咪OK囉
最緊要佢自己當冇寫過冇唱過咪得囉
其實cctoy睇藝人本質上都唔關藍黃事,係親唔親viu

親Tvb 嘅,無論點都好,都係打成地底泥,例如viu狗不停攻擊Tvb 15歲嘅妹妹仔

2邊無親嘅,就睇佢嗰時講乜,但亦都唔會體諒佢,例如hocc 小明呢啲黃到頂嘅,就算衰到無錢食飯都唔care啦

親viu嘅,道德底線可以無下限,做咗咩衰事都可以兜,或者直接冷處女,例子太多
報道引述消息人士多指,有內地公司計劃開拍古裝劇,第二男女主角想用鄭嘉穎及張鈞甯,而簽約時需加上新條款。
應該唔淨止關經理人事。
ok算,大家條線唔同無問題。
最後清泉係咪RB,暴龍哥?
個心態咪就係大台係幫自己promote ge 工具
好心啦2024仲講呢啲
自己鍾意睇咩咪睇咩囉
利申返到屋企都係睇youtube
兩個台都太撚垃圾唔會睇完
其實係咪覺得講完好撚型?

乜價值觀係一個潮流嚟嘅咩?

過咗幾年就唔興?

你之前做嘅嘢都係因為個Trend?
hocc 乜job都冇㗎,佢上咗去未?
小明呢幾年都開緊紅館,餓親未?
想唔想大台係一個獨立嘅問題,關Viu咩事?

佢個人話歌詞講緊咩?
如果擺到自己個態度係追求真相追求公義,
就唔好上去一個扭曲真相嘅大台
你覺得我講錯?

咁你答我,viutv 老細係咪國務院?國務院係咪黃?

點解你咁落力追擊人上Tvb,又唔追擊國務院台?
因為佢哋個腦得2邊,TVB一定係藍,所以VIU就會係黃
我唔撚信屌佢果啲有買佢啲碟
出得人話呢首歌 我諗都唔使懷疑佢係咩人
佢上咪上囉 反正本身都唔睇
佢要搵下錢都無可厚非 又離左婚
你睇緊viutv?
跌mon 當睇唔到
Viu 同 tvb 有咩分別?

Viu 跌Mon 囉

如果係咁
佢應該色盲
黃屍連登仔個時夠講不自由毋寧死啦
結果毛都未甩一條移民走佬先
小明起碼無走去大肆宣傳賣晒黃咁
鏡仔個啲就刻意賣晒黃喇
連登仔咪又係好黃呀支持呀到今日
講經
你都on撚9 要轉藍嘅話你仲可以喺佢ig 搵到呢啲相咩
最後想問下 點解過去幾年叱咤我最喜愛女歌手唔係方皓玟拎嘅?你地有冇投票支持佢?說好的支持同路人呢?定係你哋一早已經背棄咗黃絲忘記咗自己嘅初心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞