連方皓玟都可以放低成見叫大家睇TVB 點解連登仔唔肯俾機會

233 回覆
56 Like 309 Dislike
其實有乜鳩問題?
我覺得有班傻西一開始以為viu係黃
所以就撐
整整吓先慢慢發現viu同cctvb都係藍到仆街
先開始轉口風唔睇電視
係抵俾人笑鳩

不過都係嗰句,viu唔viu都好,同唔睇cctvb冇關係
唔會因為viu係國務院台就會無端端想睇翻cctvb
唔睇還唔睇, 唔睇又叫人唔好上
同保錡合唱 又去TVB 其他非TVB歌手夾歌 = 多元

Tommy老師已經俾咗少少啟示了
唔可以杯葛 除左可能犯髮之外仲有小小out
係型嘅!攪自己愈來愈似個男人樣咁
夠膽講當初反tvb唔睇唔係因為政治?
黃豬洗撚濕左個頭想繼續自己有娛樂可以睇電視
而家就兜話唔關政治事
真係癲撚到
咁黃豬學咩人反政權
自己都篡改歷史64無死人
黃尸去深圳飲飲食食就得, 人地上TVB 就唔得
Eason係紅館都開爆啦
d黃絲(馮睎乾之流)除左左屌右屌好嬲好嬲仲做到d咩
fear and dream唱左咁耐仲係大陸巡唱緊 癲到
佢黃唔黃大家都知
如果cctvb都夠膽邀請佢 呢筆錢抵賺喎
開演唱會賣曬啲飛又唔係淨賺幾百萬

咁歌手唔上電視咁去邊到唱歌賺錢?
出街做busking 定YouTube音樂賺views?

我唔係講會原諒cctvb
只係呢個年代 我都唔知有咩人會睇cctvb
反正鍾意佢嘅人唔會因為鍾意佢而睇cctvb
咁當freelance咁賺又有咩所謂
平時影視台已經好多TVB節目既po, 點解你要扮睇唔到
2024黃友仲逼害緊黃歌手
最好全部玩indie 飯都開唔到
再係台到大嗌廣東歌未死 成班係到孤芳自賞圍爐取暖emo到2046
屌你老母 人地有自己人生 買樓都比黃友屌
一定要個個係屋企用鐵盤鋪報紙咩
老實講 佢肯作依首既功績已經大過上tvb
班黃絲真係依家2024年喇 至少佢已經俾大陸封殺咗 亦無上過大陸
好撚煩同情過黃絲幾次就要道德勒索
成班恐怖情人
懷疑自己種牙失敗⋯有邊度可以問到正確意見
https://lih.kg/2277908

Diutv係好多沙嶺手足心靈支柱黎
24年啦
邊到仲有傻西黃粉絲 死哂啦
留港撚已經全部愛國愛黨
Viu好撚多打手
其實佢有冇出聲反過TVB?
講真係呢行做遲早好相見
除左193老師仲邊有癲狗會反 193老師反完仲要流馬尿求放過
睇唔係問題, 問題係冇質素點撚樣睇
星期日仲做緊獎門人
啲cheap9廣告見到都覺得老套
黑白是良知 On9先睇Viutv
仲有tommy老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞