連方皓玟都可以放低成見叫大家睇TVB 點解連登仔唔肯俾機會

233 回覆
56 Like 309 Dislike
屌拿星
前排cctvb個閃幾秒鐘嘅恐怖廣告勁多人討論
原來咁多人睇
其實小明嘅定位係社運型歌手
上網講兩句最叻
黃精睇嘅係政見
佢同蕾老師個樣都好黑人憎
唔講政見,TVB節目真係好撚老土
所以黃絲同以前羅湖啲乞兒好似,同情過佢地一次就成班人過嚟得寸進尺!
而家係2024 年wor
佢上依個音樂節目咪又係live band唱下歌,咁都老土唔駛做音樂節目啦,唔通好似以前勁歌咁叫人玩跑步機玩掌上壓唱歌叫創新呀!
對唔住志偉哥
突然多咗好多人講「上TVB 有咩問題 ?」
你返返去4年前問下當年嘅自己。
唔講政見,TVB「音樂」節目??
而家既tvb即係以前既亞視
tvb啲節目咁垃圾 點解要睇
如果當年有人幫supper moment講下野就好了
食飯"俾屋企人逼"睇
Pop狗宣傳難燃狗小菜呼吸蛇明天蛇呢cctoy五絕潛撚哂水
1. 2024年同2019年情況係一樣嗎?

2. 有需要你都可以幫supper moment 平反
btw有印象當年連登係有人幫佢講野的

3. 人類就係咁易帶風向
識marketing從來都係最重要
1)有咩分別mirror當年上廣州一樣係深黃本土天團,咁唔係double standard?陳奕迅大陸賣飛屌到落地獄,深黃本土viu去廣州就冇問題?人地割大陸仔韭菜就仆街,黃豬一車車課俾支那姜,俾錢中聯通賺就個個拍手,logic bug???

2)我唔需要去幫supper moment平反,一樣聽緊佢地歌

3)黃豬比較弱智,唔好入落人類數, thanks.
唔好見小明上tvb就個個拉SM,林二汶出嚟講SM同林二汶唱曬愛國歌,上去搵食,SM條片又臭串,盲嘅都睇到同小明有咩唔同。如果話SM俾人屌完先北上,依家小明夠俾人屌緊,睇吓佢會唔會北上囉放長相眼,上咪鬧唔上咪唔鬧。
上tvb同上大陸有乜分別你地自己又唔記得當日點講呀?上tvb一律歸為愛國藝人喎
上tvb一律歸為愛國藝人喎
呢句我講㗎?你咪問講嗰個。我覺得北上同上tvb好大分別。上大陸要簽愛國聲名,上tvb唔使。
得啦,明喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞