點解North Face一件褸要賣成3000幾蚊咁貴?

305 回覆
305 Like 57 Dislike
安踏收購左
North face係cheap野喎
不論brand定product
Hermes 手工野
邊有得比
日本限定點會唔貴
真, 又要功能性又要有質素保證又要相對平啲嘅羽絨
係得佢同columbia
香港又唔會凍到日本咁所以未有必要用到Canada goose, aigle個啲
左膠牌子係咁 唔課多d金點救班黑鬼

前排先有單 客人上左個同人種有關既course就有8折優惠

https://www.washingtonexaminer.com/news/2901270/north-face-offers-20-discount-completion-racial-inclusion-allyship-course/

When it comes to allyship, participants listen to testimonials and are taught that “white privilege” means “your race and skin colour can give you access to the outdoors when others can be excluded because of historic, enduring racism and biases.”

真係聽到都即走唔再考慮 末期左膠
貴係你缺點姐唔關件貨事
$20 4粒燒賣都大把人食
俾大陸收購咗之後有啲公廁
咪又係賣個牌子
搣甩咗hermes個名嘅話,個袋值幾錢?
montbell
你窮咋下話? 一萬蚊件tee都有人買啦
Northface細個俾我嘅印象係,啲毛掉得特別勁
大陸人仲愛nf
阿叔款
Helly Hansen
根本自己窮

連登仔攬住間公屋,日日食兩餸飯就覺得自己好醒
無論係咩技術 總之都係劏你
NF唔貴
之前買咗件著出街
幾個mk妹行過見到就話想幫我含撚
見你開係潮流台,咁我可以同你講NF一啲都唔貴
national geographic 屌打垃圾NORTH FACE TIMBERLAND
人地問點解 唔代表無錢買
貴唔代表好 我屙舊屎標價3000你係咪沖黎食?
正評得無用腦諗
日版都係咁貴
韓版啲款仲要靚好多
明洞嗰間旗艦店仲有得DIY刺繡落去
有無好介紹 🙏🙏🙏
手工野咪又係hand made by chinese
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞