黃絲話太子站打死人 根本同信基督教一樣咁可笑

114 回覆
74 Like 585 Dislike
精神病發作游水死又賴警察,玩parkour 跌死又賴警察,仲要成班友走去參拜
心虛先派咁多狗係太子站守架姐

如果無發生過,淨係我哋自己放低花都驚?

其實同8964一樣道理,你見到天安門咁多支那狗散步就知大陸又幾咁脆弱,港共一撚樣,亦都同你哋接受唔到現實個班一撚樣
懷疑樓豬又想令人聯想起2019年
分分鐘自己作
你終於都明白專制政權嘅缺陷,當政權要強硬封鎖資訊,人民係冇辦法得到真相,政權就利用呢種壟斷作為武器,任何人提出異議就係反賊,就可以拉人封艇。中國人搞咗幾千年都走唔出中世紀嘅落後,就係因為從來唔重視真相,一切只有當權者說了算。但呢種唯命是從並唔係真相,只係委曲求全
好笑過信共產邪教咁可笑😜好笑過堅持動態清零不動搖咁好笑?
完全同意
我信習包子慶豐帝係小學博士,扛200斤麥子10里山路不換肩,反對的舉手;沒有,沒有,沒有,沒有,通過
共產黨拆十字架 黑吃黑
黃屍話太子站打死人
同共產黨話64無死人一樣
共產黨:64暴徒打死燒死好多解放軍
又係你個柒頭撚樣
消費番自己友
馬會消費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞