黃絲話太子站打死人 根本同信基督教一樣咁可笑

114 回覆
74 Like 585 Dislike
當年太子站到底打死左幾多個人

果陣上連登睇話保守估計都死左100人以上,全部家屬都比人滅埋口

到底真定假
咁死左邊個
幾年一個名都Up唔出?
低級黑
cctoy認證
警察無差別攻擊民眾,現場又有愛國藍絲….
而家拍溏心風暴要對住燈火發誓咩
屌同基督教一樣
唔信耶穌就落地獄死全家直到永永遠遠

咁你又敢唔敢發毒誓
太子站無死人就你釘十字架死啊
耶撚傳教都係咁
人地質問佢個教就會扯黎扯去
又話咩歷史問題文化問題
總之聖經就係岩曬
責任全在X方
大家都只係想要個真相,你收收埋埋啲錄影唔公開唔係你責任係邊個責任?

港鐵份831報告有哂閉路截圖同時間,證明大部分cam係錄到嘢,拎出嚟播再大大聲屌鳩香港市民老屈警察囉
算吧啦
就算出錄影黃絲都會話用AI改過黎
總之有死過人就係死過人
政府真係理鳩得你
黃絲教
其實認在先有阻嚇作用
哈哈!淆就淆啦羅剎鬼,明嘅,做反駁隊雞碎咁多人工,點會押晒冚家同你博
搵第三方專家驗明啲片無修改過咪得囉
而家係無專家肯幫港共協調啫,唔會無錄像專家做證人擔保架啵

而家唔公開又唔解釋當無咗件事,用國安法去壓民怨,唔怪得啲市民會認為831警察喺太子打死人
唔講到831打死人,淨係講721警黑勾結都夠黑暗啦,722上晝搵廉署拎哂閉路電視錄影,722下晝林鄭就close咗file,過一排仲換埋廉政專員。

仲有流浮山刀手傳聞,722下晝成個元朗水靜河飛,應該破哂呢個世紀元朗最少人喺街上嘅紀錄
激將法呢招對我無用
對你地黃絲未有用囉
係咁被藍絲挑釁上街,結果做曬condom

咁你發誓無死人就釘十字架未?
我敢。你係咪唔敢先?冇膽就唔好講得咁口響啦死廢柒
未又係鬥打飛機
黃絲精神病
叫兩句口號就就話自己革命
屠龍小隊都屠返自己友啦
有咩冇可能
係真唔真 黃絲都唔係100%咬定
但100%肯定係行我正企得正嘅警察怕獨立調查
同時大家見到好多警察2019執行政治任務時犯左法都冇後果
政府嘅誠信大家有眼睇. 自己都冇公信力又怪人地唔信你??
有啲嘢你冇邏輯好難明嘅,你都係乖乖做你嘅藍屍狗啦
耶穌同超人迪加831係太子站出現過添
點知港鐵淨係俾截圖唔俾片
你無邏輯好難明嘅

如果耶穌無太子站出現過你要全家死清光,你夠唔夠膽發誓
通靈阿婆: 太子站 黑衣亡魂 哭得 「泣不成聲」
https://lih.kg/1576475

睇返笑到仆街班黃絲真係信到十足
佢地去左深圳站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞