黃絲話太子站打死人 根本同信基督教一樣咁可笑

114 回覆
74 Like 585 Dislike
同南京小風波一樣
不過支共日日大肆宣揚
事實以我所知嘅小小嘢,再加睇到發生左嘅事情,我估肯定有幾十人因為呢場反共產加獨裁者運動而不自然死亡。
黃廢個腦係咁上下
睇嚟樓豬隻賤畜啱啱先入職
唔熟規矩
明明幾個月都無人開post提
根本駁嘴隊都避而不談
我以前覺得呢啲反駁隊post好煩,但而家引哂佢啲隊員出嚟一次過block哂都幾爽,所以要推
831有無死人夠膽拎CCTV出嚟講囉,港鐵事後報告都只係敢出截圖咋

仲要柒咗,截圖見到速龍喺3號月台中間支cam下邊傾緊計,仲係正正常常,第二日支cam成支俾人拆咗大家知邊個身有屎啦

有冇死人我唔喺現場唔知,但太子站封咗兩日,開返轉車成個站一大浸漂白水味,係咪血流成河先需要用咁多漂白水刷

721警察勾結黑社會襲擊民眾
831警察無差別襲擊民眾
1111交通警關國榮射擊手無寸鐵示威者

武力升級鎮壓示威者 扮都唔扮吓
1111交通警關榮射擊手無寸鐵示威者
好𠹌癲
大半頁回覆都係班反駁隊
因為佢地字典唔準民主二字嘛
答啦
未熟規矩但又好想邀功定還是想即刻自爆然後唔撈
而家人地問你太子站831有冇死人你拉到咁遠做咩姐
有咪有冇咪冇,唔知咪答唔知
721警察勾結黑社會襲擊民眾✅
831警察無差別襲擊民眾✅
1111交通警關國榮射擊手無寸鐵示威者✅

而831打死人 根本證明唔到
唔係求其作啲口號同無根據號揣測就係啱
天安門啲老母同流亡海外啲人都敢講
太子站死人無相關人士敢講
周庭出咗去都敢講夾上深圳啦
鎖漏呢隻狗
我信警察唔會打死人,希望警方公開曬當日行動細節、bodycam、CCTV出嚟塞住班黃屍把口🙏🏻🙏🏻🙏🏻
你啱,因為無實際證據
但間接證據多到令人懷疑警察打死人都好合理:
1. 當晚畫面中警察好暴力同失控
2. 速龍封鎖現場之餘喺扶手電梯頂用武器包括橡膠子彈射擊逃生嘅民眾。
3. 因為警察封鎖現場,大量攝影盲點喺直播係睇唔到。
4. 警察完全控制現場後,初步清理現場禁止消防同救護進駐需時達1小時。
5. 事後無任何閉路電視錄影流出、消防多次修改傷亡人數。
6. 無理由咁封鎖太子站兩日,唔關玻璃幕門壞嘅事因為之後半個月玻璃幕門都係圍起咗一樣壞。

其實警察有無數方法自證清白,最少喺831呢件事上修補警民關係,但一次都無咁做反而愈描愈黑。

之後更加諗住立咗國安法連解釋都懶
如果有人相信831死咗人都係警察嘅責任

所以到底警方係想默默背負831殺死人嘅罵名定係果晚做嘅嘢比殺咗人更過份? 甚至會影響香港政府管治嘅合法性所以絕對唔可以公布內容?
其實係有
第一個流出既死者名單
傳真社做左個後續報導追踪晒咁多人出黎證實全部冇死
黃絲嬲到又質問佢做呢個報導咩動機,又威脅停止貨金又剩

跟住又唱到韓寶生死左唱到實牙實齒
屋企人冇出聲因為唔敢/被滅埋口
半年之後韓寶生係英國主動post fb報平安
成班人當睇唔到繼續唸口黃
係,無論黃絲藍絲都只係想要果晚嘅真相,或者可能只係有人俾警察喺扶手電梯推跌碌咗落去重傷,未必係即時死亡。唔一定係有心只係誤殺,好過俾人當警察用警棍扑死人啦
反之亦然
韓寶生
呢個名,真係好有回憶點
如果你係反駁隊既成員
我會對你好撚失望
條友失驚無神去咗紐西蘭......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞