點解要考棍波?

203 回覆
26 Like 53 Dislike
其實係香港同埋美國用自動波者,去歐洲大多數車都係棍波

你應該話除咗歐洲以外大部分地方都係自動波為主 美澳加冇人識棍波

我d fds係澳加都係揸棍波車喎

前日係perth賣部棍echo
有個18歲妹妹睇車

你應該話除咗歐洲以外大部分地方都係自動波為主 美澳加冇人識棍波

有個18歲妹妹睇車

你又係perth?
最撚憎塞車,塞親個人就燥到嚇死屋企人,仲要我吊極子我怕我會亂咁bu 人,所以都係自動波算

利申:1 2 18

關自同棍咩事丫,你學下點控制情緒仲好
屋企人部部車係棍波
連老母都揸棍波車
利申:一部ae100旅行版,一部ek9,一部s15
最撚憎塞車,塞親個人就燥到嚇死屋企人,仲要我吊極子我怕我會亂咁bu 人,所以都係自動波算

塞下車就燥不如你唔好揸車啦

係香港塞車你都可以燥到咁
咁你都係唔好係外國揸車
係外國一塞真係講緊4-5個鐘咁
我上年係泰國塞車,由華欣去曼谷本身3個鐘都唔洗既車程,我塞左足足9個鐘,揸住部10人van都係咁吊極力子吊足9個鐘,除左係揸左4-5個鐘個陣好急尿有少少燥底,其餘都係平常心

有個18歲妹妹睇車

你又係perth?

你係澳洲淫妹?
因為性價比高,大家比咁多錢,我學多一樣技能, 日後我用唔用一件事

同埋MT真係好玩D

當你日日返放工都要渣MT仲要塞車就唔會咁講

日日都係咁用其實冇問題喎
反正塞車都係空波手制

你有冇牌?
外國啲highway 揸自動波好易訓著出意外 大把呢啲新聞 香港人出事都有幾單 揸棍無咁眼訓
因為性價比高,大家比咁多錢,我學多一樣技能, 日後我用唔用一件事

同埋MT真係好玩D

反正塞車都係空波手制

你有冇牌?

你塞住停左係到你唔會入空波拉手制?
唔通我應該入一波屌住極力子等佢行?

同埋MT真係好玩D

反正塞車都係空波手制

你有冇牌?

其實塞車呢,就唔一定係停晒喺度。
可以係好慢車。行下停下咁

同埋MT真係好玩D

反正塞車都係空波手制

你有冇牌?

其實塞車呢,就唔一定係停晒喺度。
可以係好慢車。行下停下咁

咁我都知
但就算行下停下都係等多少少位先入波行,從來唔會跟車太貼

塞下車就燥不如你唔好揸車啦

係,真係唔想渣,但老婆又渣唔掂
英雄主義
屋企人部部車係棍波
連老母都揸棍波車
利申:一部ae100旅行版,一部ek9,一部s15

你屋企都幾熱血
其實渣at 話棍冇用 咩史前科技果班
未來就黎全自動駕駛 你at 都就黎變史前科技
冇L 渣車啦你
有d 人嫌麻煩揀買at 完全理解
但你自己渣住個廢牌
仲大條道理係度笑9人考棍冇用
真係丟你都哂9氣
同個小學畢業笑人讀大學冇L用有乜分別
無棍仲叫唔叫男人??
因為想揸棍波
直程係男人的浪漫
雖然依家19歲仔未有車牌,1月考!
但屋企有套軚,充份感受到自動波完全唔洗用腦!
唔揸棍學咩人揸軚,純油門剎制邊好玩!掙指有幾型你又知唔知?
男人浪漫 end topic
冇棍波仔肯答我
點解發明左計數機仲要背乘數表

你叫d棍波仔點答

識背乘數表可以幫你理解乘數既概念
用計數機你就skip左理解呢部分
亦都解釋左點解你會問呢條問題
就係永遠俾人識少一樣野

利申 棍
因為想揸棍波
直程係男人的浪漫
雖然依家19歲仔未有車牌,1月考!
但屋企有套軚,充份感受到自動波完全唔洗用腦!
唔揸棍學咩人揸軚,純油門剎制邊好玩!掙指有幾型你又知唔知?

有幾型?咪又係你自high
又一個打機當揸車嘅人

咪出黎做馬路炸彈添呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞