點解要考棍波?

203 回覆
26 Like 53 Dislike
用埋啲史前科技。

講得出呢啲係因為你地唔會離開香港
或者唔會離開亞洲

史前科技就係史前科技
就算歐洲都係大部分棍波 佢都係史前科技
唔該搞返清楚

笑撚到我 乜撚野史前科技
用埋D歪理黎合理化自己D垃圾行為

由佢地死撐啦 成班廢牌自己衝出黎俾人笑 唔出聲自己慢慢揸飽佢地嘅先進科技咪算
因為好多垃圾棍波仔 無嘢拎嚟打飛機 咪拎個棍波牌咪打下囉 得罪講句 揸得棍波 大部份都係錢七/揾食車 一係就花𡃁ken 加個包圍 換條喉 就學人話自己玩車

利申 1,2 牌

講到班自動波冇打飛機咁 仲話咩史前科技 人唔笑狗都吠
因為好多垃圾棍波仔 無嘢拎嚟打飛機 咪拎個棍波牌咪打下囉 得罪講句 揸得棍波 大部份都係錢七/揾食車 一係就花𡃁ken 加個包圍 換條喉 就學人話自己玩車

利申 1,2 牌

Sti, Focus rs, Civic Type r, Megan R.S 依啲都係錢七/搵食車?
唔識嘢就唔好出黎柒啦

利申 1,2 牌

Sti, Focus rs, Civic Type r, Megan R.S 依啲都係錢七/搵食車?
唔識嘢就唔好出黎柒啦

盲撚就唔好揸車啦 我講𡁵大部份啊柒頭
冇棍波仔肯答我
點解發明左計數機仲要背乘數表
冇自動波仔肯答我

利申 1,2 牌

唔識嘢就唔好出黎柒啦

咁你又揸緊咩車啊?
Van仔都有自動波啦

我就係考v仔 自動波

男人老狗考埋d廢牌

利申 1,2 牌

Sti, Focus rs, Civic Type r, Megan R.S 依唔啲都係錢七/搵食車?
唔識嘢就唔好出黎柒啦

你話大部份都係錢七/搵食車一係就花𡃁ken 加個包圍 換條喉 就學人話自己玩車, 咁我想問既然有廠出包圍點解唔改得?
因為我會買棍波車
因為我鍾意渣lotus
因為揸開5.5 所以要有棍牌
其實棍波真係好易揸 考自動我覺得冇問題 除非你得一隻腳/天生小兒麻痹
點解要屌處?
因為型囉 爽囉 征服感囉
搵食冇計
最近先出左架二手fk2 來玩
好慶幸當初老豆迫我一定要考棍
講到尾都係睇需要姐
不過我唔明點解自己識少樣嘢仲要咁光明正大笑9人
點解你要食飯
一句講曬
因為鍾意
我有2個牌,你得1個牌
笑7你就係咁簡單
比著你有飛機牌講野都大聲d啦
多口問句,棍波私家車係塞車個時可唔可以吊極力子唔補油咁行
多口問句,棍波私家車係塞車個時可唔可以吊極力子唔補油咁行

平路可以

利申掃把佬
True
最好笑係身邊好多窮撚學人考車牌
仲要考棍波好似好型咁 但又唔係有錢買車玩
而我係1a呀 咁又點
29歲時一甩p牌 daddy就買左部q7俾我代步
4周圍車女
條條女見到架車咁大部已經出曬水啦
啲無知婦孺識春棍波定自動波咩
有次仲好笑 紅燈停車時 好型咁推碌棍去n波
佢以為我渣緊棍波

老豆比錢仲好意思係到叫

點解佢考自動波牌仲可以咁厚面皮去串人考棍波

男人老狗揸架殘廢波,辣殺
最撚憎塞車,塞親個人就燥到嚇死屋企人,仲要我吊極子我怕我會亂咁bu 人,所以都係自動波算

利申:1 2 18
冇棍波仔肯答我

你叫d棍波仔點答
其實係香港同埋美國用自動波者,去歐洲大多數車都係棍波

你應該話除咗歐洲以外大部分地方都係自動波為主 美澳加冇人識棍波

我d fds係澳加都係揸棍波車喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞