[默 Q1 out and carloss ] F1 2024 中國站 討論區 3

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
本身都有d FF大頭去紅牛揸火星車鬥max
但爸爸出既條件太好
紅牛歷史見證人
後備車手黎,你話呢?
主場加成
頭3都係拉利
車都鬥能咗一場=.=
場都落埋唔會冇牌啩
其實未真係試過都證實唔到
連f1攞到分了,唔會冇super license啩
但 05 年用石橋班友食晒屎,唔俾換軚輸晒俾車軚人

2006 就真係堅抽啦,抽到老舒投降退休
06我記得舒麥加都好多失誤
輸撚到要係摩納哥泊車保頭位,你話呢
拉利喺WEC包晒頭三位起步
你自己單機吧啦唔係同一個討論空間
On9 又唔係吹細大頭 2005法拉利的確被FIA收咗皮 明顯唔係00-04 level

咩員話??
一時醒唔起但就算真係即斬sainz
拉利本身好似都冇諗住直接放熊人上拉利 係想擺佢去haas練下兵先
係唔係話俾大家知邊個接手

🔴Albon 0.373s faster in 2024 Bahrain GP in Q1
🔴Albon 0.419s faster in 2024 Saudi Arabian GP in Q1
🔴Albon 0.176s faster in 2024 Japanese GP in Q1
🔴Albon 0.974s faster in 2024 Chinese GP in Q1
換個思路其實一年鬥一兩場同級車都有諗頭
直接拎F2個款車黎鬥就得
快成秒美國佬又搞事
唔撚明點解而家風氣覺得 F1 車手會好容易就炒

仲要係拉利呢啲頂級車隊,真係咁多年都無見過季中郁人,仲要郁有表現個啲
炒人風氣咪多得呀廢老博士囉
郁d就出黎同傳媒吹風話要換人

不過講真 sainz依家咁既表現 點都唔會提早郁佢啦
話哂都係穩定攞分既車手 幫車隊hold住排名都多d獎金啦

想知到底audi開咩offer俾sainz連紅牛都話match唔到
1號車手priority
自問覺得自己手車同咸仔差唔多
但Toto一直都唔搵我
廢老唔係話人工match唔到咩
辛斯而家12M, 可能博士覺得佢唔值呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞